PhoenixTool error - see pic

Discussion in 'BIOS Mods' started by tnx, Jul 14, 2012.

  1. tnx

    tnx MDL Expert

    Sep 2, 2008
    1,618
    232
    60
    Hi guys.

    Just messing about with various new LGA 1155 UEFI bios files,trying to mod them to hold SLIC 2.1

    When I try with Gigabyte files it works.

    When I try with Asus files I always get an error message. Not sure what it means.

    Phoenixtool error.JPG

    What does it mean....I have tried ever Asus.bin and cert i can lay my hands on but always get the error message.

    What am I doing wrong
     
  2. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    490
    180
    Up[load the files please..:rolleyes:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. tnx

    tnx MDL Expert

    Sep 2, 2008
    1,618
    232
    60
    Which files .
    The bios file,bin and cert .

    Will put them together asap.

    Cheers
     
  4. tnx

    tnx MDL Expert

    Sep 2, 2008
    1,618
    232
    60
    #5 tnx, Jul 14, 2012
    Last edited: Jul 14, 2012
    (OP)
    been messing more. And every time I get the error...

    I am abit worried if I buy an all singing all dancing motherboard I may brick it.
    This may sound daft but I have decided to gather some very cheap,very basic LGA 1155 bits together.
    i.e
    Board - Asus
    CPU
    RAM - just got a 1 gig stick from ebay - £3.27 + £1 pnp
    I allready have a stock Intel heatsink and fan.
    Plus a cheap n nasty ATX psu....

    This will allow me to test out my modding skills before I get my new gear.....

    Yesss..A plan...