PowerIso 6.2_creating Office ISO _SHA1 not matching

Discussion in 'Application Software' started by digixpc, Mar 13, 2015.

  1. digixpc

    digixpc MDL Junior Member

    Apr 21, 2014
    52
    21
    0
    #1 digixpc, Mar 13, 2015
    Last edited: Mar 13, 2015
    Hi
    I have a problem with PowerIso when I'm trying create a Office 2013 ISO image.
    I do have all the files extracted from this image :

    SW_DVD5_OFFICE_PROFESSIONAL_PLUS_2013W_SP1_W32_ENGLISH_MLF_X19-35821.ISO
    SHA-1: D4D7FFD3DFFEF0A3C08748E400E0890A7A730888
    777 364 kB

    Every time I'm trying to create a Iso file the image have the wrong size and SHA1
    I also tried OSCDIMG command and got the file size right nut not the SHA1
    So I wonder what I'm missing:confused:

    Also if i open a ISO file and choose save as it ends up with a different file size??
     
  2. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,796
    6,742
    270
    Why are you extracting the files to make an iso of an iso already made? I miss the logic in that.

    You are changing the iso, so of course its fingerprint will change (sha1). Anything you add change or update will create a new sha1. If you want the same iso twice, copy and paste it to the folder to make a second one. Then you will have the same sha1.

    You can rename it anything however, that will not effect the sha1
     
  3. digixpc

    digixpc MDL Junior Member

    Apr 21, 2014
    52
    21
    0
    I deleted the iso by a mistake but had the files in a folder. Didn't do anything with the files in the folder, Just wanted to store it as a ISO again. Guess i have to download it .:p
     
  4. kimvn

    kimvn MDL Junior Member

    Nov 2, 2009
    52
    21
    0
    extract image then add some spyware then create a new image with same size and sha1 :worthy:
     
  5. digixpc

    digixpc MDL Junior Member

    Apr 21, 2014
    52
    21
    0
    Ok Thanks anyway :worthy: