problem activating...

Discussion in 'Windows Vista' started by Horace111, Oct 14, 2007.

  1. Horace111

    Horace111 MDL Novice

    Oct 13, 2007
    3
    0
    0
    #1 Horace111, Oct 14, 2007
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    So I flashed the correct bios for my mobo and I followed this guide:

    http://forums.mydigitallife.net/posts/562

    and it says license installed correctly and everthing from those two dialogue boxes after you type the commands in the command promt, but when I check under system it says "3 days till automatic activation, click here to activate now".

    Is it activated or not? What do I do?

    EDIT: Used different key and everything works fine now. Thanks guys :D
     
  2. simchippy

    simchippy MDL Novice

    Oct 11, 2007
    18
    0
    0
    Are you using/preparing a clean OEM disc or a precracked one? Build an OEM disc off a retail build and see if that helps.
     
  3. hustle

    hustle MDL Novice

    Oct 19, 2007
    6
    0
    0
    I flashed my bios, too and have a similar problem. What media do i need ?
    I have the "Windows Anytime Upgrade DVD (32bit)". With this media i can install vista like with the retail or sb dvd.

    Does anybody know what my problem is `?
     
  4. ancestor(v)

    ancestor(v) Admin
    Staff Member

    Jun 26, 2007
    2,698
    4,499
    90
    Horace said he used another key. Does this help your situation?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...