Problem With Remove WAT!

Discussion in 'Windows 7' started by tripranav, Nov 19, 2009.

  1. tripranav

    tripranav MDL Novice

    Oct 20, 2009
    46
    0
    0
  2. _office_

    _office_ MDL Junior Member

    Oct 25, 2009
    50
    1
    0
  3. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    I don't think so, he probably used an old version of removeWAT.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. tripranav

    tripranav MDL Novice

    Oct 20, 2009
    46
    0
    0
    I used the latest version of remove wat,
    Because the older version was not working.
     
  5. yro

    yro MDL Senior Member

    Jul 26, 2009
    463
    75
    10
    HUAHUAHUAHUAHUAHUAAHU!!!

    OMFG!!!


    microsoft wanna take us to hell!!!

    hell them!!! :)

    well, restaure the windows and activate with loadeer by daz. its working fine for all!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. tripranav

    tripranav MDL Novice

    Oct 20, 2009
    46
    0
    0
    so to use the loader provided by daz, I will have to do a fresh install of win 7?
    and is tht loader safe?
    I mean what will it do? Will it flash my bios?
     
  7. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    It will not flash your bios. Works in a similar way, but uses another approach.

    And laughing at Hazar's work is pathetic IMHO.

    It was a UNIQUE initiative. Didn't work out afterall but SO WATT ?
    The idea was ingenious, nothing to laugh about.

    And others will follow, just wait and see. So what, they'll all get laughed at cause they get nailed in the end ? get real pall...
     
  8. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    488
    180
    WOW...What a reaction..

    Its JUST an operating system dude, relax a bit.

    If this is the biggest happening in a person's life.....I feel for you....:cool:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. _office_

    _office_ MDL Junior Member

    Oct 25, 2009
    50
    1
    0
    Busted.!

    muhaaaaaaaaaa (it's happen even to the best)

    remove hazar crack && install DAZ loader
     
  10. aan

    aan MDL Novice

    Dec 17, 2009
    10
    0
    0
    I will appropriate Hazar's efforts, its work on my computer where all other loaders failed...:)
     
  11. aan

    aan MDL Novice

    Dec 17, 2009
    10
    0
    0
    Appricated Hazar's efforts

    I will appropriate Hazar's efforts, it works on my computer where all other loaders failed...:)
     
  12. blackranger

    blackranger MDL Senior Member

    Dec 28, 2009
    453
    30
    10
    Don't be like this Hazar, I think you can do better than everyone.;)

    Stay cool~:cool: I'm waiting for your perfect performance on the activators.:p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. hailcracker

    hailcracker MDL Novice

    Mar 7, 2011
    3
    0
    0
    hey guys i have also same problem....firstly i had used wat32 remover(latest version) but i will get the same message....so as for instruction given here i just use daz loader latest version but problem is still there...the error message is coming....so can u plz help me....plz help me mydigitallife members....i think both are cracked by ms....
     
  14. hailcracker

    hailcracker MDL Novice

    Mar 7, 2011
    3
    0
    0
    yop..i also think that hazar can do it..and thanks to hazar for helping us ..thank u..n make better remover bcz wat remover was cracked by ms...
     
  15. hailcracker

    hailcracker MDL Novice

    Mar 7, 2011
    3
    0
    0
    no realy wat remover is not working now...its time for releasing a new version of wat remover for windows 7 ultimate sp1
     
  16. Allfaith

    Allfaith MDL Novice

    Mar 17, 2010
    5
    0
    0
    #16 Allfaith, Mar 9, 2011
    Last edited: Mar 9, 2011
    well it works for me on sp1..

    just completed a fresh install/ sp1 and even use windows update.. works fine..

    maybe u need to get the 2.6 version