Question...

Discussion in 'Windows 7' started by Xeno, Aug 1, 2009.

  1. Xeno

    Xeno MDL Novice

    Aug 1, 2009
    28
    0
    0
    I'm having troubles with the Hazar + Orbit30 activator...

    *******************************************************************
    **************** Windows 7 Activation 1.0 Report ****************
    *******************************************************************
    Name: Windows(R) 7, Ultimate edition
    Description: Windows Operating System - Windows(R) 7, OEM_SLP channel
    Partial Product Key: PMJBM
    License Status: Initial grace period
    Time remaining: 42420 minute(s) (29 day(s))

    Current Activation Status:
    Initial grace period ends 8/30/2009 12:49:02 PM

    UAC Status: User Account Control is turned OFF

    *******************************************************************

    7Loader: ******** In Drive C: Detected
    7Loader: ******** In Drive D: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive E: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive F: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive G: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive H: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive I: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive J: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive K: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive L: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive M: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive N: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive O: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive P: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive Q: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive R: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive S: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive T: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive U: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive V: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive W: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive X: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive Y: Not Detected
    7Loader: ******** In Drive Z: Not Detected

    ******************************************************

    Activation Report Completed

    UAC is off, and I ran under administrator. If anyone can help, that'd be fantastic.