RADAR_PRE_LEAK_64 reports in event viewer - problem with rams?

Discussion in 'PC Hardware' started by sew333, Jul 19, 2016.

  1. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
  2. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
    so dont worry ? Its only information entry
     
  3. Bat.1

    Bat.1 MDL Addicted

    Oct 18, 2014
    810
    790
    30
    Yup, that's all
     
  4. JFKI

    JFKI MDL Expert

    Oct 25, 2015
    1,098
    370
    60
    I could have told you that months ago. :p
     
  5. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
    #6 sew333, Jul 19, 2016
    Last edited: Jul 20, 2016
    (OP)
    I have only informative entries in the event viewer . Not any warnig or errors. Only informative entries like on screen.

    And they appear on event viewer when i am launching,starting some application. And no crashing during games, all is stable and i dont have crashes. It just making information entry in event viewer about RADAR_PRE_LEAK_64 .


    So its not related to hardware?
     
  6. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
    Last question. Somebody said to me this:

    "Your PC is exhausted, box needs new CPU and Motherboard. The Z170-P is all tear and has mutated the CPU. You should claim warranty on the motherboard, since yours is a TOA."


    Believe to him? Or not?
     
  7. 100

    100 MDL Expert

    May 17, 2011
    1,346
    1,542
    60
    Whatever that is supposed to mean, it's BS.
     
  8. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
    Yes but why sometimes GTA V.exe, 3dmark.exe ,not only Black Ops 3,and other apps trigger that entry in event manager. ?? Its still software related?


    Ah and i make memtest86 for 6 hours and no errors.
     
  9. sew333

    sew333 MDL Junior Member

    Mar 5, 2016
    52
    2
    0
    Yes no crashing, no problems. From time to time i have that information entries RADAR in event viewer. I changed gpu driver but the same not helped.