RAID 0 On Windows 7

Discussion in 'Windows 7' started by itlvk, Aug 23, 2009.

  1. itlvk

    itlvk MDL Member

    Jun 17, 2009
    106
    2
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. TR2N

    TR2N MDL Member

    Feb 28, 2008
    170
    0
    10
    I have the same rate on Intel ICHR9 Raid level 0 with 2x 250 GB Hitachi harddisks.

    I donĀ“t care about the rate, cause i know there is the needed performance.
     
  3. V-FrIeNd

    V-FrIeNd MDL Novice

    Apr 5, 2008
    27
    0
    0
    Me too. My disk performance score has 5.9 on Win7 32&64 bit
    I using Seagate 7200.11 320GB x 2 RAID0. (Chipset AMD/ATi SB700)
     
  4. Michel

    Michel MDL Expert

    Jul 29, 2009
    1,711
    124
    60
  5. infected_

    infected_ MDL Member

    Jul 24, 2009
    116
    4
    10
    yeah, i have 5.9 of score with 2xWD3200AAKS in raid 0... :(
     
  6. shadow_shd

    shadow_shd MDL Junior Member

    Nov 21, 2007
    76
    5
    0
    Hi,

    Same 5.9 result here on my PC :
    Samsung HD103UJ (1 Tb SATA-II 300) on Intel ICH10 southbridge.

    ++
     
  7. pross

    pross MDL Novice

    Dec 24, 2008
    3
    0
    0
    5.9 here also, raid 0 ip35-pro
     
  8. pitabread

    pitabread MDL Novice

    Aug 23, 2009
    7
    0
    0
    mine is 5.9 in vista 64bit I always thought 5.9 was the highest but guess not.
     
  9. W7advanced

    W7advanced MDL Novice

    Jul 17, 2009
    41
    0
    0
    5.9 is good, i only have 5,6 on a 7200 rpm disc here
     
  10. Puhu

    Puhu MDL Novice

    Aug 1, 2009
    14
    0
    0
    Becuase, I guess, the Virtual PC uses ram for a HD (for a large part), so your score is sort of from a ram disk....

    BTW, its the same with me. Higher score in Virtual PC for disk...