Red Dot

Discussion in 'Windows 7' started by mojohand43, Aug 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mojohand43

    mojohand43 MDL Novice

    Aug 7, 2012
    4
    1
    0
    Hi Everybody,

    I'm new here. Using Win 7 Ultimate and started geting those nag screens. I ran wat fix then opened windows loader 2.1.7. and got a red dot. I checked MD5 online, it matched so I installed. It installed OK, no nag screens or notifications. I opened up windows loader and there was still the red 0dot saying something was bad. It's still working ok but is there anything to worry about?

    Thanks
     
  2. FFManHole

    FFManHole MDL Member

    Nov 27, 2009
    183
    66
    10
    @ mojohand43

    You should direct Windows Loader queries here: http://forums.mydigitallife.net/threads/24902-Windows-Loader-Support-and-chat

    Anywho, can you upload a screenshot of the Windows Loader (installation screen) or tell us what the 'Status' line says? If you see a 'red dot', there is definitely something not right.

    Also, a MGADiag report would help (see post #1 of above link)
     
  3. CaptainKirk1966

    CaptainKirk1966 Former MDL Guru

    Oct 31, 2009
    1,966
    935
    60
    #3 CaptainKirk1966, Aug 7, 2012
    Last edited: Aug 7, 2012
    It can depend on how you start it. I have seen a red dot when I start the loader app from the command line. Most people wouldn't start it that way. ;)

    edit: an explanation here
    http://forums.mydigitallife.net/threads/17733-illegal-again/page4?p=255326&viewfull=1#post255326

     
  4. mojohand43

    mojohand43 MDL Novice

    Aug 7, 2012
    4
    1
    0
     
  5. mojohand43

    mojohand43 MDL Novice

    Aug 7, 2012
    4
    1
    0
    @FFManHole
    OK, thanks for the re-direct. I'll go there but I don't think I can upload a pic yet. Probably because of the weird way I started it.