Regarding my sony oem logo

Discussion in 'Windows Vista' started by ReaLiTY, Jan 20, 2008.

  1. ReaLiTY

    ReaLiTY MDL Novice

    Dec 30, 2007
    23
    0
    0
    Ok ..first of all i got to admit, this might be one of the stupidest questions asked lol ...

    I have a sony laptop with vista pre-installed. It came with all it's official oem logos. I tried the OEM Autopatcher that allowed you to use your own custom logo. I did. After a while i uninstalled it, but my original oem logos didn't appear....now i want back the original logos back.

    Will the original logos still be on my system? If so where ? I would like to know how to get them back ...

    Thanks for any help :) much appreciated ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. ReaLiTY

    ReaLiTY MDL Novice

    Dec 30, 2007
    23
    0
    0
    #2 ReaLiTY, Jan 26, 2008
    Last edited by a moderator: Jul 29, 2008
    (OP)
    **** ...no one has a sony laptop ? :S
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Stormy

    Stormy MDL Novice

    May 5, 2007
    43
    0
    0
    Give this a try,
     

    Attached Files:

    • vaio.rar
      File size:
      45.7 KB
      Views:
      274
  4. ReaLiTY

    ReaLiTY MDL Novice

    Dec 30, 2007
    23
    0
    0
    It's not the one i was looking for, I was hoping to find one from a sony vaio laptop. but i'll use it for now ...this is the one from the autopatcher right ? Thanks anyways
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...