remove the activated logo?

Discussion in 'Windows 7' started by gersma, Nov 16, 2009.

  1. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    #1 gersma, Nov 16, 2009
    Last edited: Nov 19, 2009
  2. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    Either get a modded theme, Genuine555 has been working on those. or go to start, type "services", scroll down to where you find software protection platform and stop that service. Note, stopping the SPP service also kills windows update so be careful when doing that.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    #5 genuine555, Nov 16, 2009
    Last edited: Nov 16, 2009
    Can u tell me which files u found it in ? I'll check it out.


    systemcpl.dll does have the image in bitmap 4, at least on my end it does :


    systemcpl.jpg



    Nevermind, I see what u mean. I also have the dutch language pack, and bitmap4 is also in english here, as in system props it is dutch.
    By installing the language pack, it must have stored the dutch version in some other file, instead of just replacing this one. Bummer...

    Still, let me know which files u also found it in.
     
  4. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    I found it:

    C:\Windows\System32\nl-NL\systemcpl.dll.mui


    delete the bitmap 4 in this one.

    look at my screenshot :


    Naamloos.jpg


    Cheers
     
  5. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    in "shell32.dll.mui" both in C:\Windows\System32\nl-NL and C:\Windows\SysWOW64\nl-NL folder, they are dutch there but replacing them eg with a white bmp doesnt change a thing, and that is all done taking ownership and after rebooting ..
     
  6. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    So have you tried systemcpl.dll.mui ?

    Works for me. You were very close, dude...
     
  7. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    i'll try it out and get back to yah .. thank you for helping me find the real dll ..
     
  8. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    not yet working, i'm investigating ..
     
  9. Michel

    Michel MDL Expert

    Jul 29, 2009
    1,710
    124
    60
    Look again, its not removed the text is still there. I think he means that.

    PS: Leuk geprobeerd ;)
     
  10. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    @ genuine555

    would it be posible to provide step by step directions exactually how you did it? I cant get rid of it, althought i replaced the systemcpl.dll.mui files in both my system32 and syswow64 dirs. I stil shows the logo. Are these the only file(s) where you deleted the bmp nr4?

    thx in advance
     
  11. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    Hi did ask to remove THE IMAGE. Off course that's possible too, but requires the text strings to be altered. If you want I'll post that solution too.

    Hij vroeg om de bitmap te verwijderen, niet de tekst. Dat is natuurlijk ook mogelijk, maar dan moeten de tekst-strings gewijzigd worden. Als je wil post ik die oplossing er wel bij.
     
  12. Michel

    Michel MDL Expert

    Jul 29, 2009
    1,710
    124
    60
    I don't need it but thanks for the offer :cool:
     
  13. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    I only deleted bmp 4 in c:\windows\system32\nl-NL\systemcpl.dll.mui and replaced it.

    I will post instructions in a short movie...
     
  14. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    You Rock .. :)
     
  15. gersma

    gersma MDL Junior Member

    Sep 20, 2008
    57
    9
    0
    i did exactually as in your movies, not working here? could this have something to do with my virus scanner or some 'windows protection service'?
    uac is disabled here to, this is very odd..

    Ik deed alles zoals je aangeeft in je filmpjes, maar hier werkt het dus niet. Zou dit iets te maken kunnen hebben met mijn virusscanner of met de een of andere windows service die dit bestand beschermt (dewelke jij misschien disabled hebt?), uac ligt allezins af hier, dit is echt raar man? dit is frustrerend, bij jou werkt het en hier niet .. :confused:
     
  16. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    #19 genuine555, Nov 16, 2009
    Last edited: Nov 16, 2009
    Dat is echt vreemd, ja. heb je geprobeerd te herstarten ? Ook de windows firewall staat hier uit, en ik bedoel de hele service in services.msc. Misschien dat eens proberen ? Probeer ook eens terug naar engels te gaan, en dan weer naar nederlands (configuratiescherm -> land en taal). Kan ook zijn omdat je andere bestanden zoals in WoW64 folder hebt gewijzigd ? ik raad nu maar even...

    Zit je op x64 of x86 ? in x64 heb je de laatste versie van restorator nodig (2 build 1747).

    Really strange indeed. Did you try reboot instead of loggoff ? Also, win firewall is disabled here, and I mean the whole service, in services.msc. Maybe u could try reverting to english, and then back to dutch (control panel -> country & lanuage). Could also be because u altered other files, like in Wow64 folder. I'm just guessing here...


    Also, are u on x64 or x86 ? on x64, u need the latest version of restorator (2 build 1747).



    EDIT : also look in security properties of the file, if "Administrators" are the owner of the file, and that u are logged as administrator. If not, change the owner to administrators and give them full control.
     
  17. PAYMYRENT

    PAYMYRENT MDL Developer

    Jul 28, 2009
    1,460
    418
    60
    explorer locks that file when you try to replace it