Request dc7800

Discussion in 'BIOS Mods' started by colinzim, Mar 19, 2014.

  1. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
  2. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    Flashing new BIOS
    Flashing new BIOS - Attempt # 2
    Flashing new BIOS - Attempt # 3

    Error encountered, restoring saved BIOS.
     
  3. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    #3 colinzim, Mar 23, 2014
    Last edited: Mar 23, 2014
    (OP)
    brick.PNG
    Hi,
    Thanks for your upload.
    No-one has had tools to open this bios.
    I used your patched HPQFlash_4:30.10.2_patched.exe
    with the ROM file you provided. ROM.cab
     
  4. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    #4 colinzim, Mar 23, 2014
    Last edited: Mar 23, 2014
    (OP)
    If jumper problem bios would not read error corrupted.
    Did not prevent from programming.
    It programmed and found error.
    Bios did flash.
    Have you tested this ?
    Your bios flash takes time.
    Flashed back to original much quicker. Not bricked at least !!
    How did you mod bios ?
    No need for manual or jumper, just please xplain method(s)
     
  5. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    Tried several times in Windows
    Numerous failed attempts.
    HPQFlash_4:30.10.2_patched and ROM.cab
     
  6. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    DC 7900 has slic 2.1 in factory bios.
    What tool you use to modify dc 7800 ?
     
  7. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    In DOS
    Error flashing ROM
    I say FAKE !!!!!!!
     
  8. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    #8 colinzim, Mar 23, 2014
    Last edited: Mar 23, 2014
    (OP)
    Thanks
    I'm having a great weekend.
    You did not brick my hp.
    You provide no proof.
    No-one else can mod this bios.
    You would make a lot of people happy if you name program to open bios.
    That is why fake.
    Failed in dos and windows.
    I *wish* I was lying.
    But *I* am not lying.
    Then who is ?
     
  9. dasanco

    dasanco MDL Novice

    Apr 13, 2012
    3
    0
    0
    I noticed a small note in the latest update that a security "feature" has been added to the bios that prevents flashing of any older versions ... is it possible you are running into this "feature" ... perhaps someone with the original 1.04 version could try? though any version before this "feature" was added could have a different result?!
     
  10. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    Trying to open bios for modding.
    Used the modified bios flasher.
    Errors with both mod flasher and unmodded.
     
  11. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    #11 colinzim, Apr 13, 2014
    Last edited: Apr 13, 2014
    (OP)
    **** What program did you use to uncompress/recompress bios ? *****

    TELL THE WORLD

    All the talented people at MDL cannot figure this out.

    And you also say you haven't tested your mod either.

    Do you think I don't know how to flash in dos ? LOL