[REQUEST] Windows Vista Business SP1 VL Italian

Discussion in 'Windows Vista' started by shevamike85, Apr 24, 2018.

  1. shevamike85

    shevamike85 MDL Novice

    Nov 21, 2017
    5
    4
    0
    Hey guys, could you please help me get these isos? (also SVF)

    Code:
    it_windows_vista_business_with_service_pack_1_x64_dvd_x14-56327.iso
    79afa5a6f7aa058f062693cbab599162a4ce170e
    
    it_windows_vista_business_n_with_service_pack_1_x64_dvd_x14-40459.iso
    6434cf14295256088467d9d6506d4bc541d0aa03
    
    it_windows_vista_business_with_service_pack_1_x86_dvd_x14-56138.iso
    f83799d094df6bfe7acfae95abcb710f16c5d6d6
    
    it_windows_vista_business_n_with_service_pack_1_x86_dvd_x14-40531.iso
    65e64d62f0d196277ee6ec1a6596b23bdafd1bba
    
    These are missing from my collection of Windows Vista in Italian and online are unavailable

    I'll be very grateful if you help me. Thanks in advance! :worthy:
     
  2. mdj2000

    mdj2000 MDL Novice

    Jun 3, 2013
    12
    3
    0
    Hi @shevamike85, do you have news on your request? Thanks
     
  3. mdj2000

    mdj2000 MDL Novice

    Jun 3, 2013
    12
    3
    0
    I thank you for your availability. I have already checked both the SVF and the ISO in all the available links, but some versions do not exist. For example:

    it_windows_vista_business_n_with_service_pack_1_x86_dvd_x14-40531.iso
    it_windows_vista_business_n_with_service_pack_1_x64_dvd_x14-40459.iso
     
  4. mdj2000

    mdj2000 MDL Novice

    Jun 3, 2013
    12
    3
    0
  5. LostED

    LostED SVF Patch Lover

    Jul 30, 2009
    5,421
    13,548
    180
  6. mdj2000

    mdj2000 MDL Novice

    Jun 3, 2013
    12
    3
    0
    The mistake was mine. I didn't see the contents of all the links especially the last ones with sp1 because I thought the content was repetitive. The main error is the connection of a resource to a post always in this forum (eg. / Page-3 # post-1454792). A nice reading of the resource itself would be if all the links fell into just one post or the first. However I repeat that the mistake was mine for not having taken care of reading the contents of all the links.
    Thanks the same @LostED problem solved.