Server 2003 -> Trial to MSDN conversion using Delta

Discussion in 'Windows Server' started by sebus, Oct 28, 2010.

  1. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,577
    15,395
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
    #4 sebus, Oct 28, 2010
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
  4. sushil1576

    sushil1576 MDL Senior Member

    Jul 3, 2009
    336
    154
    10
    #5 sushil1576, Oct 29, 2010
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Thanks sebus,this is a really nice find...
     
  5. Nosidak

    Nosidak MDL Junior Member

    Dec 21, 2009
    67
    1
    0
    Could you make an xdelta patch for English Windows Server 2008 R2 Eval to be able to convert it to the English MSDN version.

    It would be much appreciated.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
    There is NO need. 2008 and/or R2 Eval can be OEM activated anyway
    It does not have timebomb, it is only key that tell is the time to live

    sebus
     
  7. Nosidak

    Nosidak MDL Junior Member

    Dec 21, 2009
    67
    1
    0
    So the Eval is same as the msdn or different hash.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
  9. Nosidak

    Nosidak MDL Junior Member

    Dec 21, 2009
    67
    1
    0
    Thankyou sebus
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,503
    3,614
    120
    #12 FreeStyler, Mar 13, 2011
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  11. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,503
    3,614
    120
    #13 FreeStyler, Mar 13, 2011
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  12. liliactr

    liliactr MDL Member

    Sep 3, 2009
    157
    67
    10
    Is it possible to post Turkish xdelta converter to VL edition?

    Turkish

    first Turkish ISO image file
    (file name: X13-41538.img)

    second Turkish ISO image file
    (file name: X13-38993.img)
     
  13. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
    Of course it is possible, one just needs to have both iso available

    sebus
     
  14. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,100
    1,302
    150
    #16 tcntad, Mar 24, 2011
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    I happen to have 2 CD's! The first one matches the first one: 099b4dea552813fbf07bc202cfbca39d

    But the other CD is just extra's and not 100% necessary?


    Checksums for both:
    Code:
       Fil: Windows Server 2003 R2 Standard SP2 CD2.iso
    Real filename: en_win_srv_2003_r2_standard_with_sp2_cd2_X13-68583.iso
    CRC-32: 59181242
       MD4: 1ecd88627bcff36aeb781794557ba427
       MD5: 099b4dea552813fbf07bc202cfbca39d
     SHA-1: 676b184c13a344de0b28f6841ad01d8f13696f93
    
       Fil: Windows Server 2003 R2 Standard SP2 CD1.iso
    Real filename: en_win_srv_2003_r2_standard_with_sp2_cd1_X13-04790.iso
    CRC-32: ffffffff
       MD4: 097badec4c0c31fb09eb004d5acc55ad
       MD5: 7c2e96e050d14def056e62d806da79e1
     SHA-1: e81afc4b92ceec9bc7f722eb902cf5aca54a8bfe
    
     
  15. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,895
    1,783
    180
    And ? What was the question?

    sebus
     
  16. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,577
    15,395
    340
    @tcntad
    Noop... not extra... it contains the R2 components :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,100
    1,302
    150
    #19 tcntad, Mar 25, 2011
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    That was the question:p

    I see. Maybe Ill upload them both then:)
     
  18. kakorate

    kakorate MDL Novice

    Apr 6, 2011
    7
    0
    0
    Hi,
    what are the requirements for sebus' crack to work? I mean the motherboard, the bios version, etc.