Slic 2.1 BIOS + Certificate = invalid key

Discussion in 'Windows 7' started by loathsome, Aug 25, 2009.

  1. loathsome

    loathsome MDL Novice

    Aug 24, 2009
    4
    0
    0
    Heya guys,

    I've flashed my BIOS with the posted P5B SLIC 1.2 modded BIOS, everything went ok. The post on this forum says it's a DELL. Now I added the dell certificate, but EVERY single product key I'm trying is invalid? This is Windows 7 Ultimate.

    If I check the status with OpaTool, I get "product key not found" in all three windows. If I try to add a key, I get "The Software Licensing service reported that the product key is invalid". What to do??

    Thanks!
     
  2. daemon

    daemon MDL Novice

    Dec 28, 2007
    8
    0
    0
    #2 daemon, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  3. ReaL

    ReaL MDL Novice

    Jul 4, 2009
    10
    0
    0
    All about yours ignorance, sorry.

    My bad english....
     
  4. loathsome

    loathsome MDL Novice

    Aug 24, 2009
    4
    0
    0
    #4 loathsome, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  5. mrshagz

    mrshagz MDL Novice

    Aug 23, 2009
    27
    0
    0
    got the same problem dude.. i have a dell studio 1537 with slic 2.1,.. getting the same msg.. let me kno if u figure it out thnx
     
  6. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    447
    60
    #7 Reign_Of_Freedom, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    @ mrshagz You know we already told you what your issue was. You used ToolKit 1.8 - that changes system files out so you can't activate it. So once again REFORMAT & RELOAD Windows 7. Then you can activate it properly. If your not willing to wipe and reload then there is no point in you making threads asking for help and trolling.

    @ loathsome If you used any lo*ders/Cr*cks/P*tches do yourself a favor wipe and reload Win 7, you prolly have leftover crud from all the lo*ders you used lol.
     
  7. concierge

    concierge MDL Novice

    Aug 11, 2009
    20
    0
    0
    That's what you get for being a dumb@$$.

    :)
     
  8. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    447
    60
    @ concierge Your obviously a Troll. Go get a life and find something more constructive to do besides being a Troll and making negative comments every post.
     
  9. atifsh

    atifsh MDL Junior Member

    Jun 4, 2008
    69
    1
    0
    what concierge may want to say .....

    if ur modded, fresh install RTM windows 7 ultimate, then use hazor's loader and press slic present.
     
  10. HotCarl

    HotCarl MDL Addicted

    Jul 21, 2009
    833
    16
    30
    #11 HotCarl, Aug 25, 2009
    Last edited: Aug 25, 2009
    loathsome...those keys you link to are only default product keys...e.g. they are the keys windows 7 installs by default when installing win7 and not entering a product key. Read the words at the top of the page in the post that you link to and you would have known that... You need to enter an OEM SLP key to activate offline (with a valid certificate as well and SLIC 2.1 of course ;)). In the attached .txt file, you will find the 2 current OEM SLP keys available... Enjoy... :)

    These can be entered via administrator cmd console session by typing "slmgr -ipk <key here>" at the cmd prompt without the "", and replacing the <key here> with one of the keys in the text file... If you do not know how to open an administrator cmd console session, click the Start button, then in the Run/Search bar, type "cmd" (with no ""). When "cmd.exe" is shown above as a result, right click on it and select "Run as Administrator"...
     

    Attached Files:

  11. Deathstryker

    Deathstryker MDL Novice

    Aug 2, 2009
    20
    0
    0
    I had this issue too at one time but I had used previous hacks like Windows 7 toolkit. It worked after I reinstalled Windows.
     
  12. loathsome

    loathsome MDL Novice

    Aug 24, 2009
    4
    0
    0
    #13 loathsome, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    Nobody is reading what I'm posting - NO KEY WORKS WHATSOEVER! I've tried EVERY SINGLE ONE out there for mere hours and hours. It's impossible to load any key into the system. This happened AFTER I modded my Bios with SLIC and removed the key with slmgr.

    Relevant thread: http://forums.mydigitallife.net/threads/8242?highlight=removed+key

    But whatever, I'm reinstalling soon anyway... I've messed around with like every single toolkit/loader out there anyways :cool:

    Highly appreciate any input from those who tried to help :)
     
  13. Michel

    Michel MDL Expert

    Jul 29, 2009
    1,710
    124
    60
    #14 Michel, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Did you install the certificate in your computer ? c: for sample ? if not than that is your problem.

    Open cmd and type this.

    slmgr.vbs -ilc c:\DELL.XRM-MS (dont forget to install the dell cert in c: or else this command wont work)
    slmgr -ipk *****-*****-*****-*****-***** (where ****** you should place a key)

    If this still not works then you used the old toolkit like Reign_Of_Freedom already said in post 7
     
  14. Everilda

    Everilda MDL Senior Member

    Jun 28, 2009
    306
    25
    10
    #15 Everilda, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    If you have used the Toolkits you have what is called a Frankenbuild where your tokens.dat and pkeyconfig.xrm-ms files are messed up. This is why no key will work. Do not use the toolkits these were for win 7 RC only.
     
  15. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    55
    60
    that is your problem. NEVER use slmgr.vbs -upk it uninstalls all the keys from the system. There is never a need to uninstall keys. The slmgr.vbs -ipk command overwrites any key that is currently installed. It is not like XP where you have to break the activation to change a key.

    You will have to repair or reinstall windows now.

    Next time when you want to activate just run the 2 commands:

    slmgr.vbs -ipk keygoeshere
    slmgr.vbs -ilc pathtocertfilegoeshere

    those are the only slmgr.vbs commands you really need to worry about.
     
  16. HotCarl

    HotCarl MDL Addicted

    Jul 21, 2009
    833
    16
    30
    #17 HotCarl, Aug 25, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    If you did what I said above, then it would work. Follow directions!
    Re-read what my last comment says and actually do it. There is NO reason why what I told you to do should not work except for your own laziness in reading... READ WHAT PEOPLE ARE TELLING YOU. I SPELLED OUT WHAT YOU HAVE TO DO WORD-FOR-WORD! THERE IS NO EXCUSE!

    AGAIN:
    Listen to what HSChronic and I are trying to tell you...!
     

    Attached Files:

  17. matt_0978

    matt_0978 MDL Junior Member

    Jul 16, 2009
    95
    4
    0
    sfc /scannow should be the first order, if he has a frankenbuild this would write back the correct pkeyconfig.xrm-ms and token.dat files that the toolkits screw around with, after a reboot he can then either install the certificate THEN product key manually, or use Hazar's 7Loader 1.5 slic 2.1 option if his BIOS IS modded, otherwise again using Hazar 7Loader 1.5 do the 'Install 7Loader' option else use the Untermensch Loader (which is the cleanest code).