SLIC 2.1 - Problem with dell cert

Discussion in 'Windows 7' started by dominiaz, Jul 30, 2009.

  1. dominiaz

    dominiaz MDL Novice

    May 31, 2007
    8
    0
    0
    #1 dominiaz, Jul 30, 2009
    Last edited: Jul 30, 2009
    I modded my bios by dell slic 2.1. I have ami bios on asus p5q motherboard.

    I runned cmd with administrator privelage.

    slmgr -ipk ***************************** -> everything is ok, key installed sucessfully.

    slmgr.vbs -ilc dell.xrm-xs -> error.

    On a computer running Microsoft Windows non-core edition, run 'slui.exe 0x2a 0xBAA' to display the error text.
    Error: 0xBBA


    When i type "slui.exe 0x21 0xBAA" in cmd.exe i get an error like:

    Code:
    0x00000BBA

    Description:
    The spool file was not found.

    What is wrong?
     
  2. Aly

    Aly MDL Member

    Feb 27, 2008
    135
    56
    10
    Where is your cert file?
    Put the cert on c:\
    Then run:

    slmgr -ilc c:\DELL.XRM-MS
     
  3. JFMuggs

    JFMuggs MDL Member

    Jan 13, 2009
    181
    1
    10
    It sounds like the dell.xrm-xs file wasn't located in the directory that your command prompt was running from. Either CD to the directory where dell.xrm-xs is located or specify a fully qualified path.
     
  4. TroyHorse

    TroyHorse MDL Novice

    Jul 29, 2009
    11
    3
    0
    If anyone is getting this error, be sure that the cert is in the directory that you're in and that you're typing the name of the cert correctly.

    In this case, the file is not dell.xrm-xs, it's dell.xrm-ms. You need to type:
    slmgr.vbs -ilc dell.xrm-ms
     
  5. hance

    hance MDL Novice

    Sep 19, 2009
    2
    0
    0
    hi , i got the message when trying to install the key :

    "On a computer running microsoft windows non-core edition, run 'slui.exe 0x2a 0xC004F015' to display the error text.
    Error: 0xC004F015.

    I have done everystep carefully , and the certificate of Dell is installed succesfully.

    Is there anybody can help ?