[solved]I can't DIY my OEM information,can anyone help me?

Discussion in 'Windows 8' started by LoveYuki, Jun 16, 2014.

  1. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    #1 LoveYuki, Jun 16, 2014
    Last edited: Jun 17, 2014
    i have set the key in the regedit,but still can't show my own OEM infomation,i want to know why......
    QQ??20140615215202.png
    QQ??20140615215227.png
    Come on~~i need your help..thank you ~~
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,795
    6,762
    270
    #2 EFA11, Jun 16, 2014
    Last edited: Jun 16, 2014
  3. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    Thank you for your help.Yeah,now i can change the oem logo,but,still can't show the manufacture and other OEM informations....
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    thank you.i will try it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    i am very sorry to say,it was failed to change my OEM info...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    sorry,but it didn't work....
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Bytebuster

    Bytebuster MDL Addicted

    Apr 30, 2013
    551
    203
    30
    @LoveYuki ...you need this: -> LINK

    Enjoy. ;)
     
  8. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,795
    6,762
    270
    are you running as admin account? something has your reg locked by the sounds of it. When that program opens it should prompt with UAC, maybe try run as admin.
     
  9. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    Yean,i am login with admin account...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    thank you for your help,i will try it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,795
    6,762
    270
    dunno if WinTK will work either then, but worth a try. Odd
     
  12. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    Oh.....Unfortunately,failed...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. Bytebuster

    Bytebuster MDL Addicted

    Apr 30, 2013
    551
    203
    30
    @LoveYuki - Run as admin, select OEM Editor tab. - Fill in details, et voilla 100% success guaranteed.
     
  14. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    what i know is that the oem infomation was saved to the system,but it didn't show on the system property.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    i have already do as you said,and when i open the tool,it has show the right OEM information as i set,but it didn't show on system property.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. LoveYuki

    LoveYuki MDL Novice

    Jun 14, 2014
    32
    0
    0
    Yeah,all above have been tried...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. Bytebuster

    Bytebuster MDL Addicted

    Apr 30, 2013
    551
    203
    30
    ...tools work for me; To be honest I don't have a clue what LoveYuki is doing. o_O