[Solved] Installing Windows 10 64Bit

Discussion in 'Windows 10' started by vze2mp9g, Jul 7, 2018.

Tags:
  1. vze2mp9g

    vze2mp9g MDL Senior Member

    Oct 13, 2012
    374
    50
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. whitestar_999

    whitestar_999 MDL Senior Member

    Dec 9, 2011
    296
    110
    10
    Can't see any image,use imgur for uploading pics as it is much better than tinypic.
     
  3. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,299
    1,172
    90
    if it's an upgrading this is a common error try a clean installation.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,843
    2,022
    210
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. vze2mp9g

    vze2mp9g MDL Senior Member

    Oct 13, 2012
    374
    50
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. vze2mp9g

    vze2mp9g MDL Senior Member

    Oct 13, 2012
    374
    50
    10
    Okay, but I did a clean install. Ill try it again. Is it possible that the CPU doesn't have NX? I thought if the CPU didn't have the requirements, it wouldn't even attempt to do an istall. Then I could be wrong. I'll get back and let everyone know how I made out.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. vze2mp9g

    vze2mp9g MDL Senior Member

    Oct 13, 2012
    374
    50
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,602
    15,443
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. pf100

    pf100 MDL Expert

    Oct 22, 2010
    1,024
    1,267
    60
    Are you saying the DVD was so dirty it was the cause of the problem?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. vze2mp9g

    vze2mp9g MDL Senior Member

    Oct 13, 2012
    374
    50
    10
    Yes I am saying that the DVD was dirty.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. pf100

    pf100 MDL Expert

    Oct 22, 2010
    1,024
    1,267
    60
    Edit the thread title as [Solved]
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. erpsterm35

    erpsterm35 MDL Member

    May 27, 2013
    213
    66
    10
    that is sometimes a common problem with DVDs as they wear out with frequent use. I have encountered those kinds of problems with certain DVD discs.
    next time, create and use Win10 USB installation media as it is not only faster but much more reliable than DVD media