[Solved] Running OS from Vhd to physical partition

Discussion in 'Application Software' started by LiteOS, Jan 28, 2016.

  1. LiteOS

    LiteOS MDL Expert

    Mar 7, 2014
    1,513
    647
    60
    #1 LiteOS, Jan 28, 2016
    Last edited: Jan 28, 2016
    [Q] Running(not sysperped) OS from Vhd to physical partition

    i used dism to capture the vhd to wim and then deploy it to partition i get black screen

    it wont show logon screen

    any advise ?

    thx

    [A]

    paragon HD manager did the work well :)

    create a virtual copy of it then copy it back to volume
    u might need to detach the vhd first
     
  2. endbase

    endbase MDL Guru

    Aug 12, 2012
    3,903
    1,204
    120
    Did you try bootrec.exe to fix mbr and fixboot ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. LiteOS

    LiteOS MDL Expert

    Mar 7, 2014
    1,513
    647
    60
    I used recovery mode to fix the startup, after i saw it wont boot

    btw its load the windows but stop after circle animation
    all i see black screen, at first i saw mouse but now nothing
     
  4. endbase

    endbase MDL Guru

    Aug 12, 2012
    3,903
    1,204
    120
    Try safe modus then it proberly will work and after that try an normal boot ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. LiteOS

    LiteOS MDL Expert

    Mar 7, 2014
    1,513
    647
    60
    :) first thing i tried
     
  6. T-S

    T-S MDL Guru

    Dec 14, 2012
    3,988
    1,318
    120
    #6 T-S, Jan 28, 2016
    Last edited: Jan 28, 2016
    Usually I use paragon HD manager and I clone the partiton as it was a native one.

    Then I add it to the boot manager with easybcd.

    Then, if needed, i delete the vhd, and adjust the partitions (deleting the one that contained the VHD and enlarging the phisical one).

    Pretty simple.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. endbase

    endbase MDL Guru

    Aug 12, 2012
    3,903
    1,204
    120
    #7 endbase, Jan 28, 2016
    Last edited: Jan 28, 2016
    If you can into go safe mode with networking enabled you should be able to check and update the graphics driver or other drivers. It seems to me it is an driver problem so you have to find the driver who is causing it :tea:

    NVM I see just the topic is solved !!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...