[SOLVED] Windows 7 SP1 installed 30 days to Activate? Help Pls!!!

Discussion in 'Windows 7' started by pygo, Feb 23, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pygo

    pygo MDL Novice

    Nov 23, 2009
    5
    1
    0
    Hi, like the title says...looking for new crack. Previously, before the SP1 update was happily using RemoveWAT. After the SP1 update tried to reinstall RemoveWAT to find it no longer works. Any suggestions? It seems RemoveWAT is no longer supported by the author so it seems futile to wait around for a patched version. What are my options?

    TIA:confused:
     
  2. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,725
    3,091
    300
  3. L3gend

    L3gend MDL Novice

    Feb 23, 2011
    2
    1
    0
    I see many threads available in that section.
    Can anyone help me to find the working solution and send me a PM of the thread link?

    My version Win 7 SP1
    Also my MSE is also helling with Validation :(
     
  4. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,725
    3,091
    300
    I already posted
    link start by doing some work yourself i,e reading the answer is right there :mad:
     
  5. SmirgeliS

    SmirgeliS MDL Junior Member

    Aug 20, 2010
    94
    33
    0
    Use Daz Loader v1.9.7... It works with Windows 7 SP1 :)
     
  6. fartcar

    fartcar MDL Novice

    Feb 23, 2011
    3
    2
    0
    I'm currently using the opatool/slic method for activation and am flagged as non-genuine after an install of sp1. Will using any of the loaders provided at Common-questions-and-answers link conflict, or is there a better solution?

    Thanks!
     
  7. fioskid

    fioskid MDL Novice

    Feb 22, 2011
    29
    109
    0
    Or use bios mod,there are many tutorials in this forum.
     
  8. fartcar

    fartcar MDL Novice

    Feb 23, 2011
    3
    2
    0
    Thank you.

    I'll give Daz Loader v1.9.7 a shot.
     
  9. Cleric

    Cleric MDL Member

    Aug 14, 2009
    196
    229
    10
    Agreed,

    I've used v_ 1.9.5, 1.9.6 & 1.9.7 and they all works on Win 7 SP1 "RTM" (Setup update and Ultimate Edition Retail)..
    i think u should try it..

    Regards (-:
     
  10. fartcar

    fartcar MDL Novice

    Feb 23, 2011
    3
    2
    0
    I found this which fixed everything, also I guess using more than one method is bad. :vamplaser:

    forums.mydigitallife.net/threads/19404-Not-genuine-after-KB971033-update-Read-this!

    thanks though :)