[SOLVED] windows 8.1 edition does not appear

Discussion in 'Windows 8' started by ArdilesS, Dec 9, 2013.

  1. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    #1 ArdilesS, Dec 9, 2013
    Last edited: Dec 9, 2013
    Hello everyone! I have a problem here. Windows edition does not appear on system page. How can i fix this problem? I already tried "sfc /scannow". :( Pls help me. Greetings from Istanbul, TURKIYE!
    (i can not post img because my post count does not allow)




    Problem solved :)


    + I changed these old ones with the original ones: basebrd.dll.mui and shell32.dll.mui
    + "mcbuilder" on cmd via administrator privileges
    + than i installed KB2902864 update
    + restart
    + BINGO!
     
  2. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    dasdasdasfa.jpg

    i think picture is ok now
     
  3. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,696
    15,683
    340
    Have you installed some kind of watermark remover??
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Nucleus

    Nucleus MDL Guru

    Aug 4, 2009
    2,873
    2,933
    90
    Have you been messing around with hacktivators/hacktivation?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    I was edited shell32.dll.mui for "secure boot isn't configured correctly" by resource hacker. But there is no problem until today. Everything was good.
     
  6. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    I did activation with skype. not another method
     
  7. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,696
    15,683
    340
    #7 Tito, Dec 9, 2013
    Last edited: Dec 9, 2013
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    OK thanks a lot. I will do that. Where can i find that original file? I have the MSDN iso file
     
  9. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,696
    15,683
    340
    You should keep a backup of the file before editing. Anyway, the original file can be found in sources\install.wim.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    I've already backed it up, but i currently do not have my external harddisk. Anyway i will try this thank you!
     
  11. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    Problem solved :)


    + I changed these old ones with the original ones: basebrd.dll.mui and shell32.dll.mui
    + "mcbuilder" on cmd via administrator privileges
    + than i installed KB2902864 update
    + restart
    + BINGO!
     
  12. ArdilesS

    ArdilesS MDL Novice

    Aug 1, 2012
    27
    7
    0
    fasfasfasfas.jpg
    Thanks a lot!