Strange problem with bios setting

Discussion in 'BIOS Mods' started by Pentagesimal, Jan 17, 2014.

  1. Pentagesimal

    Pentagesimal MDL Novice

    Jan 8, 2014
    9
    0
    0
    This is how my motherboard setting looks when I enter on it.
    6swv.jpg

    0ytn.jpg

    This is my motherboard setting when I select an option:

    pp67.jpg

    and this is how it should looks (I got this image from internet):
    MSI-990FXA-GD80-UEFI-1.png

    ------------------------------------------------------------

    Note:
    *I already tried to update the bios, but it did't solve the problem
    *I am running it in a lcd with a hdmi conector
    *The motherboard is a 990xa-gd55

    ------------------------------------------------------------

    if someone could help me I would be so grateful :D

    thanks
     
  2. MrMagic

    MrMagic MDL Guru

    Feb 13, 2012
    5,836
    3,922
    180
    Choose "Basic" or "Advanced" to swap between modes, it looks like you are already in Advanced mode

    It will reboot out of the BIOS and back into the new mode
     
  3. bassfisher6522

    bassfisher6522 MDL Novice

    Oct 27, 2012
    22
    3
    0
    When in doubt, always refer to the mobo manual.
     
  4. leebo_28

    leebo_28 MDL Senior Member

    Jun 12, 2011
    460
    170
    10
    #4 leebo_28, Jan 18, 2014
    Last edited: Jan 18, 2014
    see if your lcd has an "automatic" button.. When things sometimes show up funky , I hit that button on my acer lcd and it fixes the display. p.s. it's usually at post or in the bios settings that it shows up "funky".