Strange thing when Activating

Discussion in 'Windows 7' started by omiez, Sep 10, 2012.

  1. omiez

    omiez MDL Member

    Aug 16, 2007
    116
    6
    10
    Hello Friends


    I´m installing Win 7 on various machines in the last period.

    I use SLIC activation on all of them but i noticed one problem.

    When i try to activate manually and try to install the Cert with the command "slmgr -ilc C:\NAME.xrm-ms" Windows return with a Message that the version i am using is not a Core version of Windows and the error is "slui.exe 0x2a )xBBA" .

    When i use Windows Loader and install only the Cert and the Key everything works great.

    Can someone explain me please why this error happens when i try to activate manually?

    The win 7 iso i used is pt_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618549 for 64 bit and pt_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_618754 for 32 bit.

    Can anyone tell me where i can download the MSDN or Original SP1 of PT/BR version please if the version i have is not the right.


    Thank you!
     
  2. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,719
    3,086
    300
    I think you are installing the loader and the error is due to the fact you do not have slic 2.1 in bios.
     
  3. omiez

    omiez MDL Member

    Aug 16, 2007
    116
    6
    10
    No, My Notebook and all other i tryed have Slic 2.1.

    Any idea what is happening?
     
  4. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,719
    3,086
    300
  5. omiez

    omiez MDL Member

    Aug 16, 2007
    116
    6
    10
    Thank you. I´ll try at the next installation and let you know.