Success M1530, Cert Install, Key no-dice

Discussion in 'Windows 7' started by Wiltron, Sep 8, 2009.

  1. Wiltron

    Wiltron MDL Novice

    Sep 8, 2009
    5
    0
    0
    I know not to post keys, so I wont :p

    But, a little problem.

    Got a not-genuine popup today, so I scoured the internet for a fix. All software loaders listed on this site, didn't work. So, I researched the bios mod (hard mod).

    Successfully patched my BIOS (Booted fine)
    Successfully installed the CERT (Popup confirmed)

    when running slmgr -ilk (XXXXX-XXXXX..), it reports "Key is invalid". Are the public keys dead? Running Win7 x64 RTM, on a Dell XPS M1530.

    More info needed, post and I'll accommodate.
     
  2. armada

    armada MDL Addicted

    Dec 8, 2007
    857
    209
    30
    did you make sure the key matched the version you have installed. you can not use a ultimate key for professional etc... also how did you do the key command. pref use a dos prompt box ran as admin..also make sure you are using a oem key not a msdn or other posted key
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. KotaXor

    KotaXor MDL Senior Member

    Aug 3, 2009
    259
    6
    10
    More info would be nice...such as which version of 7 did you installed, is your bios modded to slic 2.1, which version of key you use?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Wiltron

    Wiltron MDL Novice

    Sep 8, 2009
    5
    0
    0
    Installed SLIC 2.1 with the bios flashes sticked at the top of the forum, via USB drive. (Windows 98 boot disk, flashed bios, successfully)

    Have 7 Ultimate installed, used an ultimate key (tried all of the 3 floating around in the various programs). Also used elevated dos prompt via cmd, right click, run as admin.
     
  5. Michel

    Michel MDL Expert

    Jul 29, 2009
    1,710
    124
    60
    The right command is

    slmgr.vbs -ipk (key)
     
  6. Wiltron

    Wiltron MDL Novice

    Sep 8, 2009
    5
    0
    0
    didnt know the extension .vbs had to be typed. Ill try that when I get home today from work.

    I did get the Windows Host popup when I did not use the .vbs extension, is that still normal? It said "_____ reported that the key is invalid (Code: xxxxxxx)"

    Think it will work successfully with the .vbs extension?
     
  7. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,611
    120
    Let me guess, you swapped tokens.dat from the RC release previously?
     
  8. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,692
    3,044
    300
    @ Wiltron, did you try this on fresh install so all loaders e.c.t were removed.
     
  9. BuonaDomenica

    BuonaDomenica MDL Senior Member

    Aug 27, 2009
    255
    18
    10
    don't waste your time getting it activated without a fresh install. I had the same problem. Used loaders first and then I found the correct slic 2.1 Bios Mod for my Dell XPS M1210 laptop. Once you have used a lo*der I could not get the system actiated even after the slic 2.1 bios flash.

    I did a fresh install and it actiated right away without any problems. Backup all your data and start from scratch. Much quicker and cleaner this way.
     
  10. Wiltron

    Wiltron MDL Novice

    Sep 8, 2009
    5
    0
    0
    I did not use a fresh install post-SLIC install.. I will do that today..

    Will report back with my findings if anyone cares to hear them :)

    Thanks all for the help :)
     
  11. Wiltron

    Wiltron MDL Novice

    Sep 8, 2009
    5
    0
    0
    Just an update:

    After formatting the drive, and reinstalling Win7 x64 Ultimate, WITHOUT any hidden drives or partitions, and using the above Hard Mod and command prompt entries. After fully updating windows via Windows Update, restarting windows, it remains activated :)

    Thanks to all who helped :)
     
  12. Opa

    Opa MDL Addicted

    Jul 29, 2009
    679
    969
    30
    #12 Opa, Sep 9, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  13. whitehat2009

    whitehat2009 MDL Member

    Aug 1, 2009
    163
    2
    10
    Well, glad you fixed it. I've done nothing but fresh installs and have had 0 problems :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...