superbar

Discussion in 'Windows 7' started by devil-may-cry, Jan 21, 2009.

  1. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    how to enable the superbar in windows 7 beta1 build 7000?
     
  2. bfoos

    bfoos MDL Junior Member

    Jun 15, 2008
    51
    19
    0
    It's enabled by default.
     
  3. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    no!!!!!!!!!!!
     
  4. bfoos

    bfoos MDL Junior Member

    Jun 15, 2008
    51
    19
    0
    Yes!!!!!!!!!!!
     
  5. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    no!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
    YES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    LOL

    devil-may-cry, it's enabled by default,
    show us your winver output (winkey + r --> winver).
    maybe you are using an older build.
     
  7. voodoons

    voodoons MDL Novice

    Jan 9, 2009
    6
    0
    0
    what is Superbar?
     
  8. luky

    luky MDL Addicted

    Dec 21, 2008
    721
    31
    30
    The taskbar icon no longer Windows Explorer. How do you get back .... Please help ...
     
  9. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
    Locate the icon in the startmenu, right click on it, and then choose pin to taskbar.
     
  10. luky

    luky MDL Addicted

    Dec 21, 2008
    721
    31
    30
    When you click the right mouse in Windows Explorer does not show me the menu option to pin taskbar.
     
  11. bchat

    bchat MDL Smart Azz

    Nov 7, 2008
    1,722
    453
    60
    Start - type "Windows Explorer" (no quotes) in search panel - Windows Explorer will appear - right click on it - pin to taskbar
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    unpin from taskbar