"Surface 2" (RT) - Replace Windows RT 8.1 with Windows 10 arm

Discussion in 'Windows 10' started by itsmemario1, Jan 31, 2020.

  1. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    #1 itsmemario1, Jan 31, 2020
    Last edited: Feb 13, 2020
  2. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
  3. albacore78

    albacore78 MDL Junior Member

    Jul 26, 2019
    71
    6
    0
  4. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30

    null ? Why not post the promised links to your leaked Windows 10 X instead ? -_-
     
  5. MS_User

    MS_User MDL Guru

    Nov 30, 2014
    3,957
    871
    120
    I never heard of a surface running AMD?
     
  6. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    Welcome to the future ? idk :/
     
  7. Csilva

    Csilva MDL Novice

    Mar 13, 2020
    3
    1
    0
    Hi, Can you please share another link with "Windows 10 Enterprise Insider Preview for arm" ? the linked provided is not working !
    thanks so much !!
     
  8. Csilva

    Csilva MDL Novice

    Mar 13, 2020
    3
    1
    0
    Hi,
    I hope everything is fine with you all

    I already started doing the installation without any trouble, but the link to download the Windows 10 Enterprise Insider Preview for arm"
    is broken.
    Can you please help find another way to download this ?
    Thank you so much !! and keep safe
     
  9. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    I sent you a pm.
     
  10. Csilva

    Csilva MDL Novice

    Mar 13, 2020
    3
    1
    0
    Great !! Thank you !!
     
  11. janzen

    janzen MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    87
    3
    0
    I want to give it a try on my Surface RT
    Where can I download "Windows 10 Enterprise Insider Preview for arm"
    Your help is much appreciated
     
  12. Mahdi1944

    Mahdi1944 MDL Junior Member

    Aug 13, 2012
    65
    12
    0
    any way to run full windows 10 on ARM surface RT, i need run x86 apps on surface RT, any idea?
     
  13. janzen

    janzen MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    87
    3
    0
    I have succesfully instlled win 10 on my old Surface RT
    Now before I can install a program that I need to use urgently it aks for installation of .NET framework 4.0.3.
    But after downloading the tablet says "This app can 't run on your PC.
    Any suggestion how i get this framework thing working?
    Regards
     
  14. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    Some programs need to be patched. Some programs fail.

    What programs are you trying to install when the "NET Framework" message pops up ?
     
  15. janzen

    janzen MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    87
    3
    0
    The program is Robo Bridge.
    But in the meamtime I did away windows 10.
    It was fun to try, but it did not give much approvement compaired to windows 8.1
    On the contrary.
    It was often difficult to install the desired apps from the store.
    So I am back at windows 8.1 incl Update 3
     
  16. janzen

    janzen MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    87
    3
    0
    The program is Robo Bridge.
    But in the meamtime I did away windows 10.
    It really was fun to try, but it did not give much approvement compaired to windows 8.1
    On the contrary.
    It was often difficult to install the desired apps from the store.
    So I am back at windows 8.1 Upgrade 3
     
  17. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    I still use this device.

    It randomly asks for a restart now, as it "just installed" the "Touch Firmware".

    Device Manager still says "This device cannot work properly until you restart your computer".

    Its driver 2.1.17.0 (07-Oct-15)

    Today the mouse cursor messed up the windows desktop, shattering all parts of it by moving it around.

    A restart fixed that. Hum...
     
  18. itsmemario1

    itsmemario1 MDL Addicted

    Sep 10, 2012
    588
    105
    30
    Oh and does anyone remember if you can remove "testmode + insider preview + Evaluation copy" in the lower right corner ?