TimerNuke Uninstaller

Discussion in 'Windows 7' started by Alphawaves, Dec 11, 2008.

  1. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,886
    20,278
    180
    #1 Alphawaves, Dec 11, 2008
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. chianf092

    chianf092 MDL Senior Member

    Aug 29, 2008
    279
    21
    10
    #2 chianf092, Dec 11, 2008
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  3. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,886
    20,278
    180
    I used it and its mint, it uninstalled it completely!!! :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. beta-hunter

    beta-hunter MDL Member

    Dec 14, 2008
    119
    10
    10
    hi, just wondering, why would you want to uninstall it?
     
  5. tartooob

    tartooob MDL Novice

    Dec 14, 2008
    22
    0
    0
    So you can be able to update windows
     
  6. wiiija

    wiiija MDL Novice

    Dec 15, 2008
    14
    3
    0
    I'm actually confused by the cant update with Timernuke, I installed it on a clean install of 6956 and my activation status on the system page is "Not Available" as it should be and so is the product ID.

    Strange thing is, I can still use the update site! Any ideas whats going on there?
     
  7. vjm530

    vjm530 MDL Novice

    Nov 26, 2008
    31
    0
    0
    Yup, same here.:confused:
     
  8. Mi|enko

    Mi|enko MDL Novice

    Jan 26, 2008
    12
    0
    0
    Anybody got another link? Looks like that one was removed.
     
  9. normalblue

    normalblue MDL Novice

    Dec 13, 2008
    1
    0
    0
    Do you have new link? Post it please, thank you so much then.
     
  10. tartooob

    tartooob MDL Novice

    Dec 14, 2008
    22
    0
    0
    #11 tartooob, Dec 17, 2008
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  11. Mi|enko

    Mi|enko MDL Novice

    Jan 26, 2008
    12
    0
    0
    #12 Mi|enko, Dec 17, 2008
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  12. Californian

    Californian MDL Novice

    Dec 24, 2008
    1
    0
    0
    #13 Californian, Dec 24, 2008
    Last edited: Dec 24, 2008
    Use on 6936 x64

    Hey are any of you guys (or gals) running this on Build 6936 64-bit? It simply refuses to work for me; when the command prompt window comes up, it simply has a box saying inside "You must run this with admin rights" or something to that effect. I right click, click run as administrator, and click yes when it comes up. Am I doing something wrong? Is it actually working and I just can't tell? If so, why does the "This copy is not genuine, you need to activate (etc)" come up at every start? Thanks!
     
  13. DonChino

    DonChino MDL Novice

    Jan 3, 2009
    1
    0
    0
    TimerNuke is a sham...

    Dude, i am with you. This thing does not work because even though it stops the Activation Nag you still get the "This copy is not genuine" in the desktop background.

    I installed 32Bit Windows 2008 and used this to deactivate the activation but when I boot up I can see the warning in my desktop background. Then it disappears after a while but it is visible when I shut down and/or boot up.