UltraISO V9.7.3.3629

Discussion in 'Application Software' started by coleoptere2007, Jun 20, 2020.

  1. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    #1 coleoptere2007, Jun 20, 2020
    Last edited: Jun 25, 2020
  2. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    I have a problem with the new version, I have the option to no longer create a virtual drive after restarting the PC.

    It has a gray background

    what can that be
     

    Attached Files:

  3. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    When the UltraISO application is installed on your computer the first time, it automatically prompts you to create a virtual disc drive which is used for mounting images. If you did not select this option at installation then this what you obtain. Try reinstall it and select the option.
     
  4. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    I've already done everything.

    The virtual drive is also present after installation.

    Only after restarting the PC is it gone

    My System Windows 10 Enterprise LTSC 2019 17763.1294 X64
     
  5. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    #7 KleineZiege, Jun 21, 2020
    Last edited: Jun 21, 2020
    this is only the case with the new version.
    version 9.7.2.3561 works

    Edit:
    have now done it differently, first installed the version 9.7.2.3561, and then the new 9.7.3.3618, now it works.
     
  6. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    #8 coleoptere2007, Jun 21, 2020
    Last edited: Jun 21, 2020
    (OP)
    Humm strange what I have done I reinstalled it and double-click on the new drive located in the left down pane then drive appeared on Windows explorer. I rebooted the machine and all is ok.
    You can then create/suppress on the fly virtual drives. I don't use as W10 has the same option by mounting isos.
     
  7. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    I also installed it in the vmware on new windows, the problem was there too.
    now it works, use it every day
     
  8. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    I have now tested this on the 2004 / 20H1 and 20H2, working without first installing 9.7.2
     
  9. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    So do you think the issue was related to the version you use => Enterprise LTC 2019?
     
  10. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    think this is your driver problem
     
  11. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    It's not mine but ultraiso developers :)
     
  12. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    Edited Title to V 9.7.3.3629 as software has been updated.
     
  13. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    yeahh perfekt 100% work
     
  14. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,946
    1,565
    90
    Dunno exactly why and what they modified this version so quickly
     
  15. KleineZiege

    KleineZiege MDL Member

    Dec 11, 2018
    143
    41
    10
    maybe EZB SYSTEMS read here too :wiggle:
     
  16. kaljukass

    kaljukass MDL Expert

    Nov 26, 2012
    1,989
    712
    60
    They have modified almost all the important files. Here are the details of the Retail (not Trial) version of the main files.
    SHA-1
    Common:
    D3F60D730B0B32A2CBDFA492EBFB07DF78C6B9B3 *lame_enc.dll 3629
    C6055ECF46F9A8FE860C621D24023D7842A15D0C *lame_enc.dll 3618
    ------------------------------------------------------------
    Ultraiso:
    86856BC0553461FCDC3BC92A903BE6D58DC07CC2 *UltraISO.exe 3629
    12DEA718A13A9052CAE8C0A4DB346BE453A18D07 *UltraISO.exe 3618

    F43204B12752C8E4751B848B0640D3915A6ACD87 *isoshl64.dll 3629
    64514A97B0351583BA6D93A671061C9C93EB41A8 *isoshl64.dll 3618

    763D007B2AB9C748307E05839118343B9A69E1EE *isoshell.dll 3629
    FCB159E4361953D335FD0A3E4CAF7CC01D72755F *isoshell.dll 3618

    drivers:
    90640412B6EBCE362A41101B7A6ECEC1250C1A2A *bootpart.exe 3629
    57BBE206E6FD71E059C9AF248EFEA1C1242C9FC3 *bootpart.exe 3618

    385A14C878B817FF6F2D9F685F57AD120A5C0F02 *bootpart.sys 3629
    13B3FA71907DF246EF81AE7608ADBC94E637F4BC *bootpart.sys 3618

    39738C3BFF252A789041512C6005E0B1BB79EEA0 *bootpt64.sys 3629
    A0DD1BCAA639E80B55FAAFF8EE7243C40D6FB26E *bootpt64.sys 3618

    9E7074695F2C53B27119DB4DDBD35F5E8547128B *IsoCmd.exe 3629
    AE996994F0AB8BAB04FA307FAFDFB510DE821F43 *IsoCmd.exe 3618

    2805F391EC3F93D3432410CE697D952A43D45A66 *ISODrive.sys 3629
    41FA6BFCEFC45CBA30C21E1D38CCEB2479C5F994 *ISODrive.sys 3618

    84E26916560F28DB3D910FA87257A354E760806A *ISODrv64.sys 3629
    A0FD5142DA14D3EEB2E5B26BB56EE293FAEC1646 *ISODrv64.sys 3618
    Basically, there's nothing from the previous version, maybe only the language files, I didn't check them.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...