Upgrade to Win 10 problem

Discussion in 'Windows 10' started by mcmickel, Aug 8, 2015.

Tags:
  1. mcmickel

    mcmickel MDL Novice

    Nov 29, 2014
    1
    0
    0
    I upgraded my win 7 Ultimate to Win 10 prof.( I made a disk) Everything went smoothly until I noticed that I had a yellow triangle on the network icon. I did the windows network diagnostics and it came up with "local area connection doesn't have a valid IP configuration". I went into local area connection properties, networking under "Internet protocol version 4" and hit properties and nothing happened. I rebooted and tried again still nothing happened. I finally restored back to Win 7 but I had the same problem. I restored to a earlier date in safe mode and same problem. After a few hours I came back to try again and the problem was fixed. I want to try to upgrade again, any suggestions?
     
  2. odiebugs1

    odiebugs1 MDL Expert

    Jul 30, 2015
    1,390
    457
    60
    Check the SPECS on you LAN hardware, get the model of your hardware, then go to either your MFG of the PC or hardware and see if there's a win 10 driver, the driver might have installed but might not have worked.

    P.S. Did you restart you modem after you installed, sounds more like the hardware didn't pickup the IP again. Try this, and router if you have one off the Modem. If you still get the same problem, and you restart, then look at the driver.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. lobo11

    lobo11 TOMAHAWK CHOP

    Feb 16, 2012
    6,539
    4,989
    210
    Probably just a Ethernet cable going bad, or you can try resetting modem by unplugging it for 30 seconds and plugging it back in.:D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...