Vista Activation Help

Discussion in 'Windows Vista' started by gumdigger, Jan 15, 2009.

  1. gumdigger

    gumdigger MDL Novice

    Jan 15, 2009
    5
    0
    0
    today when my power went down my pc shut down and when power came back on i turned on my pc and saw it asked " you want to activate now or later" message. i saw some other posts and they mention the word SLC or something. my motherboard is "MSI 945P Platinum (MS-7176)". i usually use Vista SP1Activator v1.1 By CLoNY to activate vista again, but as you can see after few weeks i start getting this error message again, i dunt kno what triggers it. so in short please suggest me what to do? thanks..
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. johnalvin

    johnalvin MDL Bios Modder

    Sep 3, 2007
    292
    21
    10
    #2 johnalvin, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    request a bios mod for your mobo to have slic, in this way your vista will be activated by using a proper digital certificate and applying slp2 oem key according to your choosen slic.

    in summary

    slic in bios + digital certificate + oem slp key = offline vista activattion:)

    more info here
    http://forums.mydigitallife.net/posts/47171
     
  3. gumdigger

    gumdigger MDL Novice

    Jan 15, 2009
    5
    0
    0
    #3 gumdigger, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    so how do i request and where?.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. johnalvin

    johnalvin MDL Bios Modder

    Sep 3, 2007
    292
    21
    10
    #4 johnalvin, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  5. gumdigger

    gumdigger MDL Novice

    Jan 15, 2009
    5
    0
    0
    #5 gumdigger, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. johnalvin

    johnalvin MDL Bios Modder

    Sep 3, 2007
    292
    21
    10
    #6 johnalvin, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    dont rush yourself, i suggest that you do some reading first.

    look in here http://forums.mydigitallife.net/threads/283

    all the infos are already in the sticky :)
     
  7. gumdigger

    gumdigger MDL Novice

    Jan 15, 2009
    5
    0
    0
    #7 gumdigger, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    more help plz

    Hi
    thanks for that, i read it and found out that my bios can be restored using a special procedure if something goes wrong. that sticky still didnt mention anything about SLIC and what it is and where to find it etc.
    btw i did an advanced search as suggested in the sticky and found out that my board is already moded but i am not sure which one to use as there are 3 posts. http://forums.mydigitallife.net/search.php?searchid=250989 . i think the post by rennya is close to my boards description. unfortunatly the link to the moded bios doesnt work. what to do in this case.?

    **ive included my board & bios info in my signature
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. johnalvin

    johnalvin MDL Bios Modder

    Sep 3, 2007
    292
    21
    10
    #8 johnalvin, Jan 15, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  9. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    488
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...