"Vista Loader" and VISTA SP1

Discussion in 'Windows Vista' started by machunter46, Mar 20, 2008.

  1. machunter46

    machunter46 MDL Novice

    Jun 24, 2007
    21
    0
    0
    There have been some early reports that "Vista Loader" soft moded systems were still working ok after SP1 was installed. This seems more than a bit surprising but is it still the case??
     
  2. tristanblade

    tristanblade MDL Novice

    Jul 9, 2007
    11
    0
    0
    It still works for me on my Toshiba laptop.
     
  3. simkard

    simkard MDL Junior Member

    Aug 26, 2007
    61
    2
    0
    let's just don't install it :D hahahha
     
  4. alex_voyager

    alex_voyager MDL Junior Member

    Oct 30, 2007
    79
    1
    0
    It' a backdoor patched with Themida protector.
    Please ban all user that put virus inside this board...please!
    ZWT has not released any SP1!!!
     
  5. dumppq

    dumppq MDL Junior Member

    Mar 3, 2008
    95
    0
    0
    VistaLoader 2.2 worked perfectly fine here after installing SP1 final on Ultimate x64. I removed it and put a SLIC into my actual BIOS (hard mod) for future protection, though. :)
     
  6. VitasLoWang

    VitasLoWang MDL Novice

    Mar 24, 2008
    4
    0
    0
    I have a question: if I deactivate vista loader (or some patch does). Will I be able to activate it with modded bios? Will biosmod help even when those 30days would be gone? What would be the procedure in such case?
     
  7. Fzeven

    Fzeven MDL Guru

    May 8, 2007
    4,321
    6
    150
    #13 Fzeven, Mar 29, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Look here: http://forums.mydigitallife.net/posts/10784