Vista SP1

Discussion in 'Windows Vista' started by jymmy25, Mar 22, 2008.

  1. jymmy25

    jymmy25 MDL Novice

    Jul 10, 2007
    28
    0
    0
    Guys I want to know if it is safe to install vista SP1 with a modded bios. Please let me know. Thanks.
     
  2. some111

    some111 MDL Novice

    Oct 28, 2007
    27
    0
    0
    sp1 & vista

    All is fine. still activated after applying sp1.
     
  3. hellkiller

    hellkiller MDL Novice

    Mar 16, 2008
    34
    0
    0
    I have Toshiba Satellite laptop with OEM Vista Home Premium. In my Recovery Discs there's no \SOURCES\$OEM$ folder.

    I found toshiba certificate and tried to activate but nothing. Here's what I've done:

    1. slmgr.vbs -ilc c:\Toshiba.xrm-ms
    2. C:\windows\system32\slmgr -ipk xxxxx (SN here)
    3. C:\windows\system32\slmgr -ato

    Everything's OK until step 3. It says "Product activation failed". I can use VistaLoader but I want to activate it this way. Can somebody help me?
     
  4. jymmy25

    jymmy25 MDL Novice

    Jul 10, 2007
    28
    0
    0
    I installed it

    It works , if you have Bitdefender v 10 and office 2007 you have to uninstall them. After that it works fine.
     
  5. hellkiller

    hellkiller MDL Novice

    Mar 16, 2008
    34
    0
    0
    I don'h have a such soft. Is this method of activation

    1. slmgr.vbs -ilc c:\Toshiba.xrm-ms
    2. C:\windows\system32\slmgr -ipk xxxxx (SN here)
    3. C:\windows\system32\slmgr -ato

    working whit SP1?