Vistaloader not working

Discussion in 'Windows Vista' started by Duikeendje, Apr 11, 2009.

  1. Duikeendje

    Duikeendje MDL Novice

    Apr 11, 2009
    12
    0
    0
  2. jupier2k

    jupier2k MDL Member

    Jan 20, 2009
    168
    5
    10
    Most likey you have install the latest geniune advantage or hot fix that check for vista loader (software emulation)?

    I think its KB940510 HOTFIX. It will deactivate your windows. This hotfix is not integrated and will show up in your update list.

    there could be an updated hotfix by now. I am not using Vista. Sorry someone might able to help. Why not format and fresh install again?
     
  3. armada

    armada MDL Addicted

    Dec 8, 2007
    857
    209
    30
    try version 3.0.1 instead
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Duikeendje

    Duikeendje MDL Novice

    Apr 11, 2009
    12
    0
    0
    3.0.0.1 isn't working, like I said, what about WoW 6, can I try it without f**king up my vista, cause I cba to reinstall vista again and install 350gb of data :p
     
  5. האח_הגדול

    האח_הגדול MDL Novice

    Dec 22, 2008
    44
    1
    0
    try wow6 or mod your bios once and forget all the vistaloader
     
  6. Duikeendje

    Duikeendje MDL Novice

    Apr 11, 2009
    12
    0
    0
    Modding it will be then, any guides how to do with?
     
  7. armada

    armada MDL Addicted

    Dec 8, 2007
    857
    209
    30
    sorry i saw version 2.0.0 on the screenshot
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    57
    60
    There are guides stickied at the top of the forum that should get you started. They are a lot to digest so I recommend reading them a few times, and then letting it settle, then reading it again if it doesn't make sense.
     
  9. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    57
    60
    That is because Vista Loader has not been officially updated since that version from what I understand, everything is all unofficial and has not even updated the base version the people just add GUIs and other crap.
     
  10. Duikeendje

    Duikeendje MDL Novice

    Apr 11, 2009
    12
    0
    0
    Do I need to do the SSV3 bios modding ?
     
  11. האח_הגדול

    האח_הגדול MDL Novice

    Dec 22, 2008
    44
    1
    0
    bring me your bios unmodded file and choose your favorite SLIC :)D) and i will mod it for you
     
  12. Yigel08

    Yigel08 MDL Novice

    Dec 4, 2008
    19
    0
    0
    #12 Yigel08, Apr 13, 2009
    Last edited: Apr 13, 2009
    I'm running V x32 SP2 (6002/v.275) with FULL and latest Updates on a DELL 8600/D800/M60 laptop...

    Tried WOW6 ===> No Go
    Tried VistaLoader v4.1 ===> No Go

    Since there's no SLIC for V in the DELL bios... I presume I'm SOL?

    Any input/help would be greatly appreciated.

    Thanx in Advance
     
  13. THC-Mind

    THC-Mind MDL Novice

    Sep 1, 2008
    37
    1
    0
    Post ACPI Scope report with VL and WOW.
    Also post a report with no patches at all, you can remove all loaders/patches with voatktools.
     
  14. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    57
    60
    #14 HSChronic, Apr 14, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    If you have updated the BIOS to the latest version, then read http://forums.mydigitallife.net/threads/3486

    It should let you put on in there using the Dell tools.
     
  15. Duikeendje

    Duikeendje MDL Novice

    Apr 11, 2009
    12
    0
    0
    Will do, just need to get my unmodded bios 1st ^^, luckily I have a RoG board so I have a backup bios lol ;p