W 7 not genuine msg

Discussion in 'Windows 7' started by Gaby2013, Jul 8, 2014.

  1. Gaby2013

    Gaby2013 MDL Novice

    Nov 24, 2013
    14
    0
    0
    Hello Guys,
    I have ga-f2a88x-up4_f4 with Slic 2.1.
    I did fresh install W 7 U 64 over 2 months ago. everything was OK and now it shows not genuine and will not let me connect to the net?
    Any idea?
    Thanks,
     
  2. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    You use an pirated or unactivated version version of Windows! Download the MTK Toolkit 2.5x and use that for to activate. The MTK 2.5x could be found on this forum!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,697
    15,689
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    Sorry Tito: It can! I done that for the computer of my brother in law! In total 3 times, the US-Eng version but without SP1 etc., just the first original released from MS!! I use the original DVD in last year and MTK 2.4 (I believe) at that time. Is still on his computer but he's up country 600km away! Last time was min January I used to reinstall and activate using that older MTK! The DVD is with me because is an original, I didn't keep pirated software for some reason!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    15,720
    22,668
    340
    :eek:... no gVLK and no VOLUME_KMSCLIENT channel for Ultimate, so how could it be KMS activated?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. CaptainKirk1966

    CaptainKirk1966 Former MDL Guru

    Oct 31, 2009
    1,981
    942
    60
    There is no volume activation channel (kms/mak) for Ultimate edition, and there never was, ... although I'm sure it could be done with some sort of frankenbuild.
     
  7. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    15,720
    22,668
    340
    Tampering with activation files to achieve KMS activation ... makes not much sense :g:.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    I really don't know how it were working the 3 times I used it but that computer is still running with the 64bit W7 fully activated used the MKT 2.4. I installed the W7 32bit first time in April 2013 and again in May '13 after he crashed the OS. Than in September I changed to 64it!

    The DVD's I used were my original Windows 7 Ultimate DVD x15-60560-01 (32bit) and x15-60561-01 (64bit), which I have right now in front of me! That DVD's are USD-Eng, but Made in Singapore SKU GLC-01292. The description on the COA are: BTS- -2954348-MSIN
    Win Ult / English EM DVD

    I'll not write down the COA Numbers!

    As I wrote several times on this forum already, I use Original software but Frankenbuilds! Several years ago I had to pay quite a bit fine for to use unlicensed software and since the office as my own home will be checked a few times a year from BSA and ICT which didn't allows me to keep any of that stuff in my space. Believe me or not, I don't mind, I know well from the past on this forum that here some members know everything better . That also applies for what other people using and have worked perfectly with. "It couldn't be what shouldn't be!", but, there often is something which still "would"!

    For me, what count's, is just the result! And in this case it were and is working for my brother in law. Period.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    15,720
    22,668
    340
    Without Volume Key and Licensing channel available for Ultimate, NO WAY for legit KMS activation :cool2:.

    Supported Win 7 SKUs by MTK 2.4:

    MTK.v2.4.jpg
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. CaptainKirk1966

    CaptainKirk1966 Former MDL Guru

    Oct 31, 2009
    1,981
    942
    60
    #10 CaptainKirk1966, Jul 9, 2014
    Last edited: Jul 9, 2014
    Run slmgr /dlv and see what it tells you. It won't be Ultimate with kms activation.

    I suppose you could tell MTK to use a custom key, and then enter the serial shown on the COA, which would activate in an OEM channel rather than kms. It seems a rather funny way of doing it.
     
  11. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,773
    3,122
    300
    Well what can I say to this last time it was Windows 8 Professional you managed to install without using a key during setup. Turned out after far to many pages of discussion you had used a modified dvd i,e, ei.cfg file have been included. o_O
     
  12. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    Sorry urie, if you had read, you should have realized that I used the original DVD from MS for the installation! That's why I also posted the DVD'Label and COA data. I don't think that those original DVD's (32bit/64/bit) differs in any means from others from MS! I didn't used any ISO file or whatsoever for installation of any Windows 7 Ultimate. There's no any need for that either because I still have 6 original sealed packages of Windows 7 Ultimate in my stock!

    If you don't believe me, I could scan the Box, Labels and also the DVD surface as proof plus the new generated Checksum and send it to you by PM (I wouldn't post that images on open forum)! Let me know if want that!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. mabaega

    mabaega MDL Senior Member

    Dec 30, 2010
    273
    171
    10
    #13 mabaega, Jul 10, 2014
    Last edited: Jul 10, 2014
    en_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677460.iso
    Install and insert OEM Key from this forum (No GVLK Key for Ultimate)
    then activated with MTK 2.4 Beta 8

    Client-01-2014-07-10-13-42-52.png

    activation success but only 30 days
    watermark shown Not Genuine.
    tested on VMware.
     
  14. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    My Windows 7 Ultimate is one of the first and didn't has any SP!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,730
    6,677
    270
    #15 EFA11, Jul 10, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    must be one of these.

    Code:
    326327cc2ff9f05379f5058c41be6bc5e004baa7 *EN_WINDOWS_7_ULTIMATE_X64_DVD_X15-65922.ISO
    5395dc4b38f7bdb1e005ff414deedfdb16dbf610 *EN_WINDOWS_7_ULTIMATE_X86_DVD_X15-65921.ISO
     
  16. Bytebuster

    Bytebuster MDL Addicted

    Apr 30, 2013
    551
    203
    30
    #16 Bytebuster, Jul 10, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    @efa .....
     
  17. mabaega

    mabaega MDL Senior Member

    Dec 30, 2010
    273
    171
    10
    Yupz I understand. :biggrin:

    how you can do that activation using the MTK.
    or perhaps, you are already using another activator before using the MTK?
     
  18. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,730
    6,677
    270
    lmao oh yeah!
     
  19. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,879
    2,037
    210
    #19 pisthai, Jul 10, 2014
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  20. CaptainKirk1966

    CaptainKirk1966 Former MDL Guru

    Oct 31, 2009
    1,981
    942
    60
    Of course, all that shows is that you could use MTK to install a custom key, and then activate in OEM or even retail channel. It does not show kms activation is possible for Ultimate.

    This thread is going nowhere, and the OP's question was answered by Tito earlier ...