W10 build 10240 can't get three monitors working at once.

Discussion in 'Windows 10' started by Wobble, Jul 18, 2015.

  1. Wobble

    Wobble MDL Novice

    Apr 24, 2008
    14
    5
    0
    I have a 980ti and I am currently using the 353.49 drivers. I have one monitor hooked up by dvi one by display port and one by hdmi. By default my dvi and display port screens are active. If I unplug either one my hdmi display fires right up. It also won't detect the screen and the Nvidia control panel sees all three of them. I'm starting to think this is an Nvidia driver bug. But I can't seem to find if its a known issue or not. Any advice?

    Thanks in advance.
     
  2. mtrai

    mtrai MDL Addicted

    Apr 24, 2008
    700
    256
    30
    Actually for GPU issues I would suggest heading over to the guru3d forums for faster help.
     
  3. sezz

    sezz MDL Novice

    Apr 20, 2009
    24
    1
    0
    no issues using 3 monitors with a gtx 760 and 353.30 drivers
     
  4. Wobble

    Wobble MDL Novice

    Apr 24, 2008
    14
    5
    0
    II tried rolling back, and didn't have any luck,my display port monitor is a uhd panel I'm wondering if that's part of the issue.
     
  5. MrMagic

    MrMagic MDL Guru

    Feb 13, 2012
    5,855
    3,957
    180
    3 LCDs working fine here

    DP, HDMI and DVI
     
  6. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,119
    136
    60
    Working fine here also
     
  7. dgwin7

    dgwin7 MDL Member

    Jul 30, 2009
    152
    31
    10
    three monitors working here :tea:
     
  8. mtrai

    mtrai MDL Addicted

    Apr 24, 2008
    700
    256
    30
    LOL I could of just said 3 monitors working here fine too which does not even remotely help you..but seriously I would head to the guru3d forums for help...incidentally I use AMD so really could not help you anyhow..
     
  9. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,119
    136
    60
    I would post some help here, but the last few posts that I have done was just bashed by a few here.
    I was even told by one person to go find it for my-self when I asked about something.
    If you still need help PM me.
     
  10. MS_User

    MS_User MDL Guru

    Nov 30, 2014
    2,841
    475
    90
    sounds like a video card issue or driver:rolleyes:
     
  11. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,119
    136
    60
    Yes I agree.
    I am using Ver. 353.30 and have no problems.
    Have one monitor on HDMI and the other 2 on DVI
    Vid card is a GTX970
     
  12. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,777
    590
    60
    it's nvidia it's a known fact there drivers on win 10 suck just roll back to non dx12 drivers
     
  13. Wobble

    Wobble MDL Novice

    Apr 24, 2008
    14
    5
    0
    Just screwed around with the nvidia control panel and by setting surround on temporarily and not configuring it, it activated my 3rd screen. however it looks like if I disable it I will have to use that again to get it to show up. must be a bug with nvidia's latest drivers.
     
  14. Jacoub

    Jacoub MDL Member

    Aug 14, 2011
    107
    13
    10
    I have AMD with 2 LCD & nVidia GT220 with HDMI interface as 3rd LCD. All previous WTP10 worked fine no problem. Upgraded to 10240 & Windows installed 341.74 driver from Windows Update worked for a while after the second restart the nVidia can't be detected although you can see it in device manager. Downgraded to 341.44 still same issue. now stopped using 10240 until MS or nVidia provide a solution
     
  15. naseap

    naseap MDL Senior Member

    Jul 25, 2009
    489
    123
    10
    I have a quad monitor setup running 24" LCD monitors using Nvidia cards 353.54 drivers without any issues.