When I run firefox I get white screen for 6 seconds

Discussion in 'Application Software' started by cuteee, Sep 6, 2014.

  1. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    #1 cuteee, Sep 6, 2014
    Last edited: Sep 6, 2014
    And then it works. How can I fix this problem ?
     
  2. mimart7

    mimart7 MDL Senior Member

    Aug 28, 2012
    331
    84
    10
    Which version of firefox are you running?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    The latest - 32.
     
  4. mimart7

    mimart7 MDL Senior Member

    Aug 28, 2012
    331
    84
    10
    So, you are on the beta channel, correct? Did this happen after the daily update? If it did, just reinstall firefox 32. Just download it, and install on top of your current installation. I'm on the Aurora channel, and if I have any problems, a reinstall on top of my current install usually fixes my problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    I did reinstall firefox 32 and it doesn't work. What's these channels ?
     
  6. mimart7

    mimart7 MDL Senior Member

    Aug 28, 2012
    331
    84
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,796
    6,751
    270
    #8 EFA11, Sep 6, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  8. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    #9 cuteee, Sep 6, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
  9. Phoenix

    Phoenix MDL Expert

    May 30, 2014
    1,087
    459
    60
    if you have LastPass addon, please disable it and test if the issue happens without it or not
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    I don't have.
     
  11. Windows Fan

    Windows Fan MDL Senior Member

    Mar 6, 2012
    352
    210
    10
    Very simple solution. Turn off hardware acceleration feature from firefox preferences and your problem will be fixed.
     
  12. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    2,937
    320
    90
    Very simple. Thank you.