Why does my SLIC status show "Invalidated" ?

Discussion in 'Windows 7' started by garycoleman, Jun 5, 2010.

  1. garycoleman

    garycoleman MDL Novice

    Feb 22, 2010
    8
    0
    0
    I flashed the BIOS of my Dell 700m to SLIC 2.1, installed Dell certficate, and Dell OEM key but Windows 7 still shows as not activated.

    So I ran the SLIC Took Kit and it shows SLIC Status as Invalidated so that's probably why my Windows 7 installation is not activated. So what could be causing this?
     

    Attached Files:

  2. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    You probably just got a bad bios mod dude? What type of bios do you use? I will be more then happy to help make you a new one if you want. I know NoJuan makes good bios mods as well.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. garycoleman

    garycoleman MDL Novice

    Feb 22, 2010
    8
    0
    0
    It uses the Phoenix Bios
     
  5. armada

    armada MDL Addicted

    Dec 8, 2007
    857
    209
    30
    #6 armada, Jun 6, 2010
    Last edited: Jun 6, 2010
    its phoenix and you need to post a rw report then i or many here can do it for you

    edit FLASH BACK TO STOCK before posting a rw report
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. garycoleman

    garycoleman MDL Novice

    Feb 22, 2010
    8
    0
    0
    I have some good news now. I searched again and found another version of the BIOS that has be flashed using DOS. It worked and now Windows shows activated. So you were right when you originally said it was a bad BIOS mod.