win7 os gets disappeared from pc after i install LODDER by Daz to activate it

Discussion in 'Windows 7' started by h1dd3n_sn1p3r, Aug 27, 2014.

  1. h1dd3n_sn1p3r

    h1dd3n_sn1p3r MDL Novice

    Aug 27, 2014
    2
    0
    0
    Greetings Guys,

    Could anybody tell me why this problem is going on!

    I have Msi laptop , when i use Lodder v2 to activate it work's fine until next restart .

    after i restart or try to use next time then it tells me BOOT MGR missing ( theres no problem on it ) i will solve the boot repair problem .

    but...

    after i solve the boot repair problem & restart pc again then Black screen tells me " Missing operating system " ??

    Actually until today i installed win7 for more than 10 times in 2 weeks why this problem comes again and again ?
    :mad:
     
  2. BobSheep

    BobSheep Moderator
    Staff Member

    Apr 19, 2010
    2,326
    1,358
    90
    How old is the laptop? It could be that the CMOS battery is low and some BIOS settings are getting reset. Also check your BIOS boot order settings so that it finds the correct disk to boot from. Also just install windows and then restart to confirm that the system will boot correctly without installing the loader.
     
  3. h1dd3n_sn1p3r

    h1dd3n_sn1p3r MDL Novice

    Aug 27, 2014
    2
    0
    0
    its not so old..
    model no MSCR61

    BIOS Setting for the Boot order is Okey

    but still same bro
     
  4. rEApEAt

    rEApEAt MDL Senior Member

    Jan 5, 2011
    355
    168
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. CaptainKirk1966

    CaptainKirk1966 Former MDL Guru

    Oct 31, 2009
    1,897
    906
    60
    Delete all existing partitions and reinstall, let windows setup create whatever partitions it wants.