Windows 10 build 10240-is it the RTM build?

Discussion in 'Windows 10' started by abhijeet_mitra, Jul 15, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bdl

    bdl MDL Senior Member

    Aug 8, 2012
    374
    19
    10
    o my god build 10240 is NOT RTM ??? :eek:
     
  2. bromanbro

    bromanbro MDL Member

    Sep 30, 2012
    218
    29
    10
    Don't worry, 10240 is an RTM............................Candidate :).
     
  3. sTOrM41

    sTOrM41 MDL Novice

    Jul 12, 2015
    2
    0
    0
    did somebody check if the keylogger is dissabled in 10240?
     
  4. hersounds

    hersounds MDL Junior Member

    Jul 24, 2009
    92
    3
    0
    Win10 Build 10241编译完成,来自fbl分支
    2015-7-15 22:07:09来源:IT之家 原创作者:凌空责编:凌空人气:20589 评论:


    Of course buddy think this if chinese people test in this moment with the same energy that all of us think that 240 are RTM the build 241, ¿how is possible that 240 is rtm if 241 are rtm to chinese people?...come wait to 29 th july ...relax!
     
  5. MrMagic

    MrMagic MDL Guru

    Feb 13, 2012
    6,020
    4,146
    210
    Does this still work even if you are not logged into a MSA in 8.1 before upgrading?
     
  6. eyecheck

    eyecheck MDL Junior Member

    Jul 15, 2015
    65
    12
    0
    Diagtrak is running perhaps because I send diagnostic reports .. dunno.
    dmwappushservice is disabled.

    Here's hoping that be finished
     
  7. eyecheck

    eyecheck MDL Junior Member

    Jul 15, 2015
    65
    12
    0
    #189 eyecheck, Jul 16, 2015
    Last edited: Jul 16, 2015
    No need for a serial after upgrading .. from 8.1 from my end. A clean install from the esd, skip the key entries (twice) and voila - activated on desktop.

    EDIT: This on a local account with no MSA - I realise this is not quite what you were after.
     
  8. alessiomagliozzi

    alessiomagliozzi MDL Novice

    Aug 9, 2012
    37
    12
    0
    How to enable Windows 10 RTM (My working method):

    Background: I started with a license upgrade purchased at the launch of Windows 8 to 29 euro and used until Windows 8.1 Update 3 and running.

    The first thing I did was install Windows 8.1 Update 3 and activation with the key professional in my possession. After I connected to my Microsoft account and I launched the installation of Windows 10 as an upgrade (I was not asked to enter any product code).

    Finished upgrading Windows 10 resulted operated with a key retail (the same one that was put on the blacklist by microsoft).

    Checked it, I formatted the hard drive, I installed Windows 10 from scratch and I logged in with the key used to put on the blacklist by microsoft and voila all activated.

    My question to you the forum is as follows: Microsoft now to activate the license is based on an algorithm included in microsoft account?

    Sorry for the imperfect English. Greetings from Italy. Alessio
     
  9. Puremin0rez

    Puremin0rez MDL Senior Member

    Nov 24, 2010
    266
    157
    10
    Does anyone know if Windows 8.1 Pro activated via KMS stays activated with the Windows 10 upgrade? If it does, does it keep however many days you have left?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. hersounds

    hersounds MDL Junior Member

    Jul 24, 2009
    92
    3
    0
    come guys 240 are not rtm please! don't be fool!
     
  11. EFA11

    EFA11 Avatar Guru

    Oct 7, 2010
    8,729
    6,728
    270
    technically no it is not. But anything between now and the 29th can be patched in Windows update. Unless they do a total revamp or major butt fix. I don't expect huge changes that effect users other than maybe KMS users etc.
     
  12. TheCandyManHK

    TheCandyManHK MDL Addicted

    Jun 26, 2015
    760
    113
    30
    180 DAYS activated i think this is it..?
     
  13. MrMagic

    MrMagic MDL Guru

    Feb 13, 2012
    6,020
    4,146
    210
    Thanks, upgraded and activated fine with a local 8.1 account as base OS :)
     
  14. petok

    petok MDL Senior Member

    May 4, 2009
    286
    173
    10
    To RTM have big 3 jump version build just wait to push RTM version for now this say some sources.
     
  15. Nixeus

    Nixeus MDL Member

    Aug 14, 2009
    224
    18
    10
    So.....is it better to wait ? Or can ths build be installed and updated by Windows Update.
    Difficult to make a decision :)
     
  16. skomerko

    skomerko MDL Novice

    May 26, 2015
    2
    0
    0
    What a mess. :rolleyes: Will wait for 29.07 just to be sure :cool: