Windows 7 64Bit + 32Bit DreamScenes for Windows 7 Beta 1

Discussion in 'Windows 7' started by throbber, Jan 14, 2009.

  1. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    580
    32
    30
    #1 throbber, Jan 14, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  2. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,891
    20,338
    180
    Man you beat me to find this one :) works great thanks tons!!!! and orbit of course :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mohab1220

    mohab1220 MDL Novice

    Jan 8, 2009
    33
    0
    0
    thanks orbit30
     
  4. beta-hunter

    beta-hunter MDL Member

    Dec 14, 2008
    119
    10
    10
    SWEEEET!!!!!!!!! thanks
     
  5. forb

    forb MDL Novice

    Jan 15, 2009
    2
    0
    0
    hi @ all

    im using the german-version of windows7 beta x64 buld 7000

    is there a way to install dreamscene on this version?? maybe by using an english speechpackage ?

    thx for help


    edit: sry for my english...im german:rolleyes:
     
  6. Mtthwpez

    Mtthwpez MDL Junior Member

    Jan 29, 2008
    96
    0
    0
    Works like a charm on my 64Bit version :D
     
  7. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,891
    20,338
    180
    cool man its mint :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. BechWiser

    BechWiser MDL Novice

    Dec 8, 2008
    20
    0
    0
    Great ! Thanks a lot !
     
  9. forb

    forb MDL Novice

    Jan 15, 2009
    2
    0
    0
    no ideas mates?
     
  10. ghebu

    ghebu MDL Novice

    Jan 4, 2009
    4
    0
    0
    But when the clip start, you can read the label of the desktop icons ?
    In my case, I'm not able to read them.
    Thx !
     
  11. C.B.

    C.B. MDL Junior Member

    Jan 13, 2009
    91
    0
    0
    I couldn't get it to work on my Win7 Beta 1. Actually, after installing the hack and then rebooting, and not getting it to work, I attempted to restart again and I couldn't shut down. I had to do a hard shutdown.

    I decided to do a System Restore prior to the hack. I guess I'll just do without it.
     
  12. Clockswork

    Clockswork MDL Novice

    Jan 13, 2009
    1
    0
    0
    Awesome! Thanks :D
     
  13. win7

    win7 MDL Senior Member

    Dec 21, 2008
    254
    1
    10
    Agreed i would rather have clear text on my screen than a dreamescene. soz
     
  14. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    439
    90
    10
    #14 colinzim, Jan 17, 2009
    Last edited: Jan 17, 2009
    Windows Server 2008 R2 ?

    Tried Orbit's patch (DreamScene_Win7.exe) for Server 2008 R2 STD, all working except desktop icon text is faded.
     
  15. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,891
    20,338
    180
    To make the shortcuts look a bit more tidy goto system properties\advanced system settings\performance setting\visual effects, scroll down to use drop shadows for icon labels on the desktop and uncheck box.
    This will remove the text on desktop shortcuts.. Looks better than the faded text.;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. win7

    win7 MDL Senior Member

    Dec 21, 2008
    254
    1
    10
    I want normal text :( lol
     
  17. Grothendieck

    Grothendieck MDL Novice

    Feb 2, 2009
    3
    0
    0
    Hi, I tried the manual steps for the 64 bit version but it didnt work. I dont have the option of Dreamscene in the Desktop Background combo - menu.

    I copy the files to the System32 and En-US directories and with UAC disabled i did double click on the reg file, i accepted the changes to the registry and i rebooted.

    What im missing. I have Windows 7 64/bit English build 7000
     
  18. win7

    win7 MDL Senior Member

    Dec 21, 2008
    254
    1
    10
    If i remember correctly it don't really give an ioption, just right click a dreamscene and set as desktop bg :)
     
  19. Grothendieck

    Grothendieck MDL Novice

    Feb 2, 2009
    3
    0
    0

    I dont have that option neither, doesnt appear in the right click context menu. I tried right clicking the video that comes with the package and that its placed on %Windows%\Web\Windows DreamScene\


    I mention the DreamScene option in the "Personalize --> Desktop Background" window because thats how it worked the last time I installed Dreamscene, on that ocasion it was with Vista Business 64 bits and I have to make the same steps that with this package
     
  20. wonderboy52

    wonderboy52 MDL Novice

    Mar 7, 2009
    1
    0
    0
    This is not a permanent fix but if you right click on desktop then personalize and minimize the window everything goes back to normal.

    Noted: Only tested on build 7022 32-bit