Windows 7 build 7600

Discussion in 'Windows 7' started by Navy Dave, Jul 4, 2011.

  1. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    Hi everyone

    This is my first post so I apologise if this topic has come up before but I am in need of a little help with my Windows 7 build 7600 version please.

    What Daz version do I need to use?

    Thanks

    Dave
     
  2. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,100
    1,302
    150
    You dont NEED to use any, but of course the latest version is to recommend...
     
  3. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    which is where mate?
     
  4. CRA2YHAVOK

    CRA2YHAVOK MDL Senior Member

    Oct 23, 2009
    460
    155
    10
  5. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    didnt work :-(

    Not allowing me to install or uninstall both boxes shaded out? Any ideas??? THanks
     
  6. jayblok

    jayblok MDL Guru

    Dec 26, 2010
    3,144
    2,467
    120
    you probably have windows 7 enterprise
     
  7. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    NOT Enterprise
     
  8. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,100
    1,302
    150
    are you SURE Mr capslock?!

    Give us a screenshot of windows loader mainwindow.
     
  9. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    Screen.jpg
    HOpe this is ok?
     
  10. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    <br><br>NOT Enterprise<br><br>
     
  11. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    will give this a shot, fingers crossed. thank you
     
  12. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    Allowing me to INSTALL now, fingers crossed stand by

    thanks
     
  13. burfadel

    burfadel MDL EXE>MSP/CAB

    Aug 19, 2009
    2,628
    3,842
    90
    Good luck :)

    Installing SP1 wouldn't hurt either ;)
     
  14. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    Didnt work :-(((( still saying not genuine
     
  15. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    Yes I tried to validate it but still no luck o_O

    Doing something wrong me thinks?

    Thanks

    Dave
     
  16. dareckibmw

    dareckibmw MDL Expert

    Jun 16, 2009
    1,184
    1,243
    60
    #17 dareckibmw, Jul 5, 2011
    Last edited: Jul 5, 2011
    In the status it says "Modified" ...you need to uninstall any other cracks then run Daz loader again.

    edit:
    NVM, I skipped 2nd. page :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    I cannot change the cookies setting using Firefox? can I? If so from where?
     
  18. Navy Dave

    Navy Dave MDL Novice

    Jul 4, 2011
    20
    0
    0
    screen.jpg Dont know if this helps?



     
  19. NeptuneTech

    NeptuneTech MDL Novice

    Jul 4, 2011
    1
    1
    0
    This is probably because you might have installed removeWAT or sth like that to activate your windows before...i had the same problem with my Ultimate version of windows after i installed sp1 to it(built 7601)...
    There is something called watFix...google it and download>run> restart your pc/lappy .... i did the same....then apply your DAZ version...worked for me..hope works for u too..