Windows 7 Context Menu

Discussion in 'Windows 7' started by Bloodykiller86, Oct 20, 2009.

  1. Bloodykiller86

    Bloodykiller86 MDL Novice

    Jul 30, 2009
    15
    0
    0
  2. MrFerretKing

    MrFerretKing MDL Member

    Aug 25, 2009
    168
    1
    10
    That looks similar to my context menu (sans AVG and Bitlocker)
    What do you see that is wrong with it?
    What do you think it should look like?



    Mfk
     
  3. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    So only your context menus are in basic style, and all the rest is win7 theme ?

    try reapplying the win7 theme...
     
  4. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    if you look closely you'll see that it's not the same as the win7 context menus.

    Naamloos.jpg

    can u see the small differences ?
     
  5. gouryella

    gouryella MDL Novice

    Sep 14, 2009
    25
    0
    0
    Ironic, but this has just happened to me 5 minutes after reading this thread. Installed ExtractNow with the context menu integration and on some context menu's it went exactly like it did in the pic. Uninstalled ExtractNow and it went back to normal.
     
  6. MrFerretKing

    MrFerretKing MDL Member

    Aug 25, 2009
    168
    1
    10

    Ahh, I do see the diff now. I guess i would have noticed my own if it did that as well.
    From a quick glance at his basic menu it didn't click at the time I posted.
     
  7. Mavet

    Mavet MDL Novice

    Aug 27, 2009
    13
    0
    0
    :eek: Could you explain more what's the differences between a good context menu and yours? I tried for 10 min to see, but no clue... :eek:
     
  8. janek2012

    janek2012 MDL Member

    Dec 29, 2008
    214
    976
    10
    I think you should uninstall AVG ;) It should help :D
     
  9. MrFerretKing

    MrFerretKing MDL Member

    Aug 25, 2009
    168
    1
    10
  10. madmax012

    madmax012 MDL Novice

    Mar 5, 2009
    22
    5
    0
    same thing happened to my context menu when i installed norton 2009 on win 7....when i uninstalled norton it became normal....try uninstalling avg and see...
     
  11. High

    High MDL Novice

    Oct 20, 2009
    4
    0
    0
    #11 High, Oct 21, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  12. Bloodykiller86

    Bloodykiller86 MDL Novice

    Jul 30, 2009
    15
    0
    0
    #12 Bloodykiller86, Oct 21, 2009
    Last edited: Oct 21, 2009
    (OP)
    tyvm high =P...i will try out that guide when i get home...i know its just a visual thing but ehh lol....it bothers me having such a nice looking ui and then have that basic menu for some things lol...if it doesnt work ill just uninistall avg...with windows 7 i havent gotten one virus in all the months ive used it lol ty again everyone for all the help =P
     
  13. MrFerretKing

    MrFerretKing MDL Member

    Aug 25, 2009
    168
    1
    10
    Or just use AntiVir. It is better than AVG and it did not jack up my context menu once installed.


    Mfk
     
  14. Bloodykiller86

    Bloodykiller86 MDL Novice

    Jul 30, 2009
    15
    0
    0
    well i fixed it a different way....i just used the context menu editor from windows 7 manager and it fixed it right up as soon as i removed everything that pertained to AVG lol..i could have just uninstalled AVG but im stubborn lol