windows 7 is not genuine..??

Discussion in 'Windows 7' started by cht342, Feb 24, 2010.

  1. cht342

    cht342 MDL Novice

    Dec 14, 2009
    12
    0
    0
    Hellow
    I have installed windows 7 ultimate 64 bit(intel board) and used Hazar's loader to activate the copy(Daz's loader is not working for me).Everything was ok till today but when I installed wga tool offered by microsoft it made my copy non genuiune.Now everytime I boot up a black screen appers and ask me to buy the genuine windows.
    Please advice me how to resolve this issue.
     
  2. Dragy2k

    Dragy2k MDL Novice

    Mar 16, 2009
    43
    0
    0
    id unistall both loaders , reboot and retry daz's loader on its own ......too many loaders spoil the broth :D
     
  3. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,074
    1,295
    150
    And why would you install a wat tool when you dont have to install it ? :/

    Uninstall both loaders and try another one.
     
  4. cba1986

    cba1986 MDL Member

    Nov 17, 2009
    102
    4
    10
    What model of mobo do you have?
     
  5. Daz

    Daz MDL Developer / Admin
    Staff Member

    Jul 31, 2009
    9,293
    66,087
    300
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Swan

    Swan MDL Novice

    Oct 28, 2009
    18
    0
    0
    Try this or this
    Good Luck ;)
     
  7. mklo

    mklo MDL Novice

    Feb 24, 2010
    4
    0
    0
    How do I uninstall old loaders? I don't know what version I have and don't know how to uninstall it and reinstall with the latest. Please help.
     
  8. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,065
    270
    lol With daz use uninstall button.
    lol With hazar use remove loader button
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. mklo

    mklo MDL Novice

    Feb 24, 2010
    4
    0
    0
    I probably have an old hazar loader when it irst came out. However I don't have it on my PC anymore. How can I find out what I am using so I can uninstall it?

     
  10. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,065
    270
    I think daz loader might remove other loaders when you go to install it?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. mklo

    mklo MDL Novice

    Feb 24, 2010
    4
    0
    0
    #11 mklo, Feb 24, 2010
    Last edited: Feb 24, 2010
    Ok I hink I managed to uninstalled previous version of loaders. I have tried DAZ 1.7.3 and 1.7.7 in different modes, windows still showing "not genuine". Any recommendations? BTW it is an AMD Asus MB.
     
  12. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,065
    270
    bios mod or removeWAT
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. swami7

    swami7 MDL Novice

    Aug 2, 2009
    2
    0
    0
    hey there all....first post took long enough. mklo, i ran into same problem as you did when i downloaded the 1033 update thinking i was invincible. i think i had old lenova key installed and i do have bios mod. after uninstalling loader, daz 1.7.7r, and reinstalling with different key and cert, and rebooting several times, it was still showing up with nongenuine watermark. i then saw another post in here (cant remember) saying to try validating online. this ended up validating my machine. i had to download a file from that ms site which i didnt really want to, but did anyway. been 24hrs now and i'm still genuine. btw i shouls add i am much closer to a newb at this stuff than most other peeps here. good luck.
     
  14. mklo

    mklo MDL Novice

    Feb 24, 2010
    4
    0
    0
    I used removeWAT22 and watermark is gone. Thanks for your help.
     
  15. cht342

    cht342 MDL Novice

    Dec 14, 2009
    12
    0
    0
    remove vat 2.0 has worked for me..and thank you everyone for your replies..