Windows 7 No OEM Certificate found (modded Bios)

Discussion in 'Windows 7' started by juanmanuelsanchez, May 20, 2011.

  1. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    hi all ! First post here.

    I been trying to mod the BIOS using the tools posted but I get No OEM Certificate found ! in SLIC toolkit. So where can I download a certificate that will work on W7 + Sp1 Enterprise?

    My MD is a Foxconn M61PMV and its been a nightmare to activate windows with it...

    Any help is appreciated.

    Thanks!
     
  2. livinginswva

    livinginswva MDL Member

    Sep 5, 2010
    114
    26
    10
    if your bios has been properly modded per the SLIC toolkit, just download Daz Windows Loader from these forums. It will install the certificate and key.
     
  3. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
  4. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    Yeah it seems that is correctly modded. I also tried Daz's loader and Hanz loader but in Daz case the install option is greyed out and unavailable.

    I also tried a Moded BIOS that I found here but I cant make windows to activate.

    This is becoming a huge pain !!!

    Thanks for the help !
     
  5. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
    #5 Alphawaves, May 20, 2011
    Last edited: May 20, 2011
    Enterprise edition is not supported for Daz's loader try the above option i posted.. ;)
    WOAT: http://forums.mydigitallife.net/threads/21262-WOAT-OEM-KMS-Activator
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    WOAT is not working for me either... the emulator runs for after 10 attemps it fails.

    Im disabling AV and firewall...

    Any other ideas?
     
  7. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
    #7 Alphawaves, May 20, 2011
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    no instances available :confused:

    And yes I can ping myself...
     
  9. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
    So to clarify you are using Enterprise edition ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    yes I am, in fact the ISO I got and tested in other computers works fine, it also includes a crack (BIE) wich dosent want to work in this particular computer, in all the rest it was flawless.

    The other alternative Im starting to see its to download W7 ultimate and just try an activation with that...
     
  11. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
    Well yeh bro Ultimate is a better option, just use Daz's windows loader ;)
    Stay away from BIE though ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. juanmanuelsanchez

    juanmanuelsanchez MDL Novice

    Aug 21, 2009
    33
    0
    0
    yeah thats what Im going to do... I dont know why this wouldnt work tho... weird as hell.

    Thanks for trying !
     
  13. Alphawaves

    Alphawaves Super Moderator/Developer
    Staff Member

    Aug 11, 2008
    5,873
    20,137
    180
    No problem bro ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. BIOSNOIDEA

    BIOSNOIDEA MDL Senior Member

    Mar 8, 2009
    319
    45
    10
    Enterprise

    I agree as well. KMS I used it many times and never failed me but then my hardware has always been ASUS and in its vast majority AMI BIOS.
    Ultimate and Enterprise are the same product except its activation. The former can be done with DAZ or SLIC the later is KMS (Key Management Server) and must be done every 180 days or automate the process.

    Buena suerte