Windows 7 sp1 software capability

Discussion in 'Windows 7' started by cibomatto2002, Feb 24, 2011.

  1. cibomatto2002

    cibomatto2002 MDL Novice

    Jan 30, 2011
    44
    4
    0
    Has any one had trouble with any software after they have install Sp1?
     
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,574
    15,382
    340
    Nooooppppp!!!!! ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. R29k

    R29k MDL GLaDOS

    Feb 13, 2011
    4,675
    4,276
    150
    You shouldn't have any problems with anything that worked fine under Win 7, SP1 is just a collection of patches.
     
  4. DARKOR04

    DARKOR04 MDL Tester/Developer

    Jul 5, 2010
    495
    889
    10
    Yes I do, I can't run VM Workstation or Reinstall it after SP1 install.... :(
     
  5. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,068
    270
    My star trek theme patches got semi killed
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. deep16

    deep16 MDL Novice

    Feb 12, 2011
    14
    1
    0
    i do... my k4505 3g modem installed fine on x64 win 7 rtm... failed evrytime on sp1 x64.. but on x86 wrkd fine for rtm and sp1 both
     
  7. WwTIPPYwW

    WwTIPPYwW MDL Novice

    Feb 25, 2011
    1
    0
    0
    Outpost Firewall Pro 7.1 (3415.520.1247) doesn't appear to be working properly with SP1.

    I was able to run VMWare workstation. Downloading 7.13 just to make sure i have the latest version.
     
  8. Myrrh

    Myrrh MDL Expert

    Nov 26, 2008
    1,401
    500
    60
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. TONPumper

    TONPumper MDL Member

    Jan 2, 2011
    132
    5
    10
    All is good here
     
  10. venu

    venu MDL Addicted

    Oct 16, 2009
    894
    99
    30
    Anybody use incredimail? Apparently SP1 kills it.
     
  11. DARKOR04

    DARKOR04 MDL Tester/Developer

    Jul 5, 2010
    495
    889
    10
    Damn I can't use mine then uninstalled and when try to Reinstall it again it never opens, it stays in a grey Window forever.... and ever.... I'm sooo piss off.. :( [VM Workstation v7.13]
     
  12. frank117

    frank117 MDL Novice

    Nov 8, 2009
    14
    0
    0
    Installed SP1 from windows update. IE8 and Firefox will not connect to an HTTP site. Reset IE and still the same. Lowered security settings in IE and still the same. However they will connect to an HTTPS site with no problems. Uninstalled SP1 and no more problems with browsers.
     
  13. Proz

    Proz MDL Novice

    Sep 15, 2009
    25
    0
    0
    I have 3 pcs running win7 sp1 from Windows Update ... one of my old laptops has an old Ati mobility 9600 card in that working fine under W7 ... since installing SP1 the card no longer works and i cant get it working no matter what driver i install ... screen used to be 1440x900 and Aero worked ... now its 1028x768 and Aero no longer works .... really pi***d off .
    How do you uninstall SP1 ?
    I looked at updates installed but didnt give me an option to remove SP1

    The othe 2 pc's ( one old and one new ) are fine so far
    :(
     
  14. alexusbas

    alexusbas MDL Novice

    Jan 1, 2009
    23
    0
    0
    mine got a problem running the xilisoft ultimate/hd video converter. always get an error on loading and illegal operation
     
  15. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    452
    60
    When i installed the Sp1 to Win 7 i had issues. But when i re-installed Win7 WITH SP1 integrated i had no issues.
     
  16. cibomatto2002

    cibomatto2002 MDL Novice

    Jan 30, 2011
    44
    4
    0
    For people that do not know how to remove SP1.

    Go to View installed updates right click on Service Pack for Microsoft Windows then select Uninstall.
     
  17. Proz

    Proz MDL Novice

    Sep 15, 2009
    25
    0
    0
    This doesnt work for me ... right click on service pack for windows KB976932 but no option to remove ... click on any other update and i get an option to remove but not with the service pack :confused:
     
  18. cibomatto2002

    cibomatto2002 MDL Novice

    Jan 30, 2011
    44
    4
    0
    Try this.

    Click the Start button Picture of the Start button, and then, in the search box, type Command Prompt.

    In the list of results, right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. Administrator permission required If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

    Type the following: wusa.exe /uninstall /kb:976932

    Press the Enter key.
     
  19. DARKOR04

    DARKOR04 MDL Tester/Developer

    Jul 5, 2010
    495
    889
    10
    Rrrrrggghhh! another problem since SP1 some DVD RW with some files inside, can't open it neither DAMN.... I think I'll gonna Uninstall it till M$ make some Fixes...
     
  20. DARKOR04

    DARKOR04 MDL Tester/Developer

    Jul 5, 2010
    495
    889
    10
    I just uninstalled SP1, Now everything is back to normal... wuff! what a relieve... :p

    PS:
    SP1 Sucks BIG!