Windows 7 Ultimate UEFI Asus P8Z68 Deluxe SLIC 2.1 Definitive Answer

Discussion in 'Windows 7' started by mitpat, Nov 9, 2011.

  1. mitpat

    mitpat MDL Novice

    Nov 7, 2011
    5
    0
    0
    #1 mitpat, Nov 9, 2011
    Last edited: Nov 9, 2011
    Basically on my old systems I've always gone and added a modified BIOS with slic 2.1 and used a handy tool afterwards to install the key and certificate. On my new system this is proving somewhat harder and before I go and do it I need some things checked. First i've been reading about horror stories of bricks and my handy tool for keys and certificates refuses to work. RW everything refuses to work which has caused problems with requests though i managed to get a request done in the award and AMI bios mod requests thread on this site simply posting the BIOS file.

    What I want to know is how safe this method is and if it works what is the best way to install the key and certificate?

    My current set up is as follows

    OS: Windows 7 Ultimate 64 bit (installed under UEFI mode)
    Motherboard: Asus P8Z68 Deluxe
    Hard Drive: 3TB NTFS formatted drive using GPT
     
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,214
    14,777
    340
    If ur bios is now modded with SLIC 2.1, then simply use this to install correct cert & key :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mitpat

    mitpat MDL Novice

    Nov 7, 2011
    5
    0
    0
    I modded the BIOS using the BIOSBAK command provided and installed the key and certificate along with a restart but still its not activated
     
  4. mitpat

    mitpat MDL Novice

    Nov 7, 2011
    5
    0
    0
    You don't by any chance have the full instructions for doing it on a system such as mine?
     
  5. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,214
    14,777
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. mitpat

    mitpat MDL Novice

    Nov 7, 2011
    5
    0
    0
    Thanks for that, seems the BIOS has not installed properly