Windows & activation issue

Discussion in 'Windows 7' started by pb123, Sep 28, 2009.

  1. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    Please Help I missed something or i am just misunderstanding

    with toshiba Slic moded bios and toshiba cert auto installer

    and manual slmgr install

    but will not actiate windows 7 ultimat

    any help please
     
  2. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    Ensure it is the right cert, you have the right key and the correct BIOS mod. If the BIOS mod is correct, you can download 7Loader 1.6 and choose SLIC 2.1

    That will detect the SLIC and choose the correct cert and key automatically ;)
     
  3. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    Thanks

    I clicked slic in bios

    Pop up said Toshiba installed cert and key successful

    check activation status

    30 days left to activate

    did not work
     
  4. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    Don;t rep me down because it didn't work. That means the mod hasn't been installed correctly. Was it a toshiba BIOS mod?
     
  5. spacednow

    spacednow MDL Member

    Aug 26, 2009
    229
    3
    10
    Really you got rep'd down. LMAO, somehow thats just funny. I know its wrong, but its still funny.;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    I do not know what that means i am new to forums

    but i apologize

    Yes i beleve it was moded by Busykid508 MDL Guru


    again thanks for the help
     
  7. spacednow

    spacednow MDL Member

    Aug 26, 2009
    229
    3
    10
    Did you use the right key? Simple question, but its always the details that gets ya.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    To be honest i am not sure

    i received about 100 keys
    with my bios

    i tried i think all of them
     
  9. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    What does this mean to rep me down

    i do not wish to anger any one who tries to help another

    this is a great forum

    a lot of learning to be taught here by our peers
     
  10. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    ah ok then it must have been someone else ;)
     
  11. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    try ensuring the mod is installed correctly using the SLIC dump toolkit

    Try asking 911medic, urie, Yen, all of those people could help you with the mod
     
  12. Phazor

    Phazor MDL Expert

    Sep 1, 2009
    1,145
    517
    60
    #12 Phazor, Sep 28, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Maybe these keys werent SLP keys?

    As far as i know there are only 8 thus far so you may have gotten a list of old Beta or Retail keys or who knows what...


    EDIT: Check the picture in the first post of THIS thread. Pick one that belongs to the edition you installed, maybe you have better luck then.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    Thanks for all the help i will give that try

    i have to go to work so ill try again tomorrow
     
  14. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    I repped you back up. :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    Thanks

    But it seems it wasnt him.

    SO not to worry
     
  16. pb123

    pb123 MDL Novice

    Jan 15, 2009
    38
    0
    0
    You are 100 percent correct

    it appears that the bios mod got overwritten by the plash exe program

    after i extracted the exe file i found that it was using a bios file within the exe in stead of the one i wanted (mod bios file)

    i over wrote the bios file then ran the phlash file from the extracted exe and

    !!!!!!!!! Windows 7 Activated !!!!!!!!!!

    thanks for all the help

    you guys are great
     
  17. ORLANDOBUSA

    ORLANDOBUSA MDL Novice

    Nov 1, 2009
    6
    0
    0
    wow it worked that was great!!!