Windows Activation Problem (marker error)

Discussion in 'Windows 7' started by niyamat, Mar 22, 2013.

  1. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,676
    15,644
    340
    You need to use a bios mod or Daz's loader.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0
    SetupComplete.cmd will do that part i guess.
    thanks
     
  4. coleoptere2007

    coleoptere2007 MDL Guru

    Apr 8, 2008
    2,354
    1,204
    90
    Hi,

    First of all, uninstall whatever activators you used.
    Then rearm Windows, reboot and finaly use Daz loader, if the bios is Slic 2.1 it should work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    Was wondering if there is an alternative. thanks
     
  6. fkar

    fkar MDL Recognized Advisor

    Nov 3, 2012
    1,577
    1,400
    60
    When Daz'a loader gives you a perfect Genuine activation which passes M$'s WAT without any hooks, what else you're looking for? :eek:
     
  7. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    I activated the same machine once earlier with daz loader, i just wanted to do some experiment myself this time :( thank you
     
  8. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    trying to learn something myself, thank you :biggrin:
     
  9. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,676
    15,644
    340
    Please post a screenshot of SLIC Toolkit advanced tab.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    sorry for the delay
     

    Attached Files:

  11. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,676
    15,644
    340
    The marker part is hidden by Fujitsu as it came without Windows. As I said before, you need to unlock that using bios mod or emulate complete SLIC using Daz's loader if you want to use oem:slp activation.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    I'll go for a bios mod then. But as I know I'll have to provide with the fresh link of the bios file which is for 64 bit and I want to install 32 bit OS, is that ok for a bios mod request? Please advice
     
  13. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,676
    15,644
    340
    There will be no problem at all.

    :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. niyamat

    niyamat MDL Novice

    Feb 23, 2013
    18
    0
    0

    Seems like bios mod would be risky for a newbie like me, I've collected a $OEM$ folder which does everything smoothly except it turns my fujitsu phoenix slic into dell. How does it do that, any idea?