Windows cant read the <Product Key> from the answer file

Discussion in 'Windows 8' started by rami7250, Mar 30, 2014.

  1. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    Hi guys,

    I tryied several times to implement a Key to my Unattended Edition and allways i got the same error:

    PRODUCTKEY.png

    When i use the normal and original ISO it works, but after i use winreducer 8.1 and include the Key in it, it does not working!

    I based on this image: MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64-86.HEBREWN.DVD-WZT

    How can i solve this?

    Thanks!
    Rami
     
  2. FaiKee

    FaiKee Misinformation spreader

    Jul 24, 2009
    4,305
    5,797
    150
    Are you running on machine or VM?
     
  3. murphy78

    murphy78 MDL DISM Enthusiast

    Nov 18, 2012
    6,787
    10,376
    210
    You just answered your own question matey.
    Don't "reduce" whatever it is that is blocking your key from being applied.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    I tried both. With the normal and the original CD i have NO problems at all.

    I really dont think i mess with the whatsoever product key.
    By the way- you have a better way to easy customize an unattended windows 8.1 instead of winreducer 8.1?

    Thank you all!
     
  5. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    14,976
    19,922
    340
    Problem with those reducers: you don't know what it's doing exactly. Btw, what you're trying to reduce?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    I really dont try to reduce. I just want to customize an unattended edition for my flavore. Ohh.. and include windows 8.1 updates in it.
     
  7. PaulDesmond

    PaulDesmond MDL Magnet

    Aug 6, 2009
    7,008
    7,165
    240
    seems to be a useless discussion here: you say that using the original iso, all works fine and after manipulating files you get problems .... guess what :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    14,976
    19,922
    340
    To get this clear, FaiKee already asked, but got no answer; is the screenshot from Virtual Machine or a real PC?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. MSMG

    MSMG MDL Developer

    Jul 15, 2011
    2,122
    4,811
    90
    You are customizing an already unattended edition of windows 8.1 and you have added windows 8.1 updates in it, So in autounattend.xml at the top see for the servicing packages section if there is disable/enabled packages entry then you need to change the windows 8.1 build string to match with the windows 8.1 updates one especially like the big update windows 8.1 Update 1 Packages.

    or else you can remove lines related to servicing packages part.

     
  10. FaiKee

    FaiKee Misinformation spreader

    Jul 24, 2009
    4,305
    5,797
    150
    In VMware this error will occur if :
    - Machine setup is not "I shall install OS late", and/or
    - User does not remove the floppy(doesn't matter if there is a disk inside).

    But since OP said he tried both, so it's probably the reducer thing. :p
     
  11. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    14,976
    19,922
    340
    Was my thought likewise, know that behavior from that unattended floppy image in Quick Setup Mode of VMware :g:.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
  13. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    14,976
    19,922
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. abbodi1406

    abbodi1406 MDL KB0000001

    Feb 19, 2011
    7,556
    24,018
    240
    #16 abbodi1406, Mar 31, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  15. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    14,976
    19,922
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    #18 rami7250, Mar 31, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
    I will try that later and let you guys know.
     
  17. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    #19 rami7250, Apr 1, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
    Just check it. Nope, its the same product key error.
     
  18. rami7250

    rami7250 MDL Junior Member

    Mar 12, 2014
    55
    3
    0
    Got it to work!! The problem was on my VMware. I intert the wrong serial in the VMware console and that cause me that error.

    Thank you guys!