Windows Developer Preview build 8102 Discussions

Discussion in 'Windows 8' started by Skylined, Sep 14, 2011.

  1. Skylined

    Skylined MDL Member

    Nov 10, 2008
    150
    18
    10
    I am seeing discussions all over the place, can we have it here...

    Windows Developer Preview build 8102 (Released 20:00 -4:00 on 9/13/2011)

    I just finished downloading and installing Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64),
    Download time was under 3hrs and 45mins @ 3.6Mb/s
    Installation was done in 25mins. on a Sony VAIO VGN-NR220E notebook...
    Intel Core2 Duo CPU T5550 @ 1.83GHz, 3GB DDR2-800 SDRAM and Toshiba MK2555GSX 250GB SATAII Hard Disk...

    Gonna play with it now!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. naseap

    naseap MDL Senior Member

    Jul 25, 2009
    485
    123
    10
    I agree, we need to have one place for this. Now, how do you access programs that are installed on the system. I just installed office and I had to go to the install location and pin Outlook to the task bar. Navigation on this OS is a bit difficult to say the least.
     
  3. Chris123NT

    Chris123NT MDL Expert

    Oct 23, 2010
    1,069
    790
    60
    So far it's horrible here, installed on my Lenovo W520 and the NVIDIA drivers cause the system to lock up, typical NVIDIA.
     
  4. naseap

    naseap MDL Senior Member

    Jul 25, 2009
    485
    123
    10
    What I found is when on the tile screen you have to scroll your mouse wheel and this will bring the apps over that are the right.
     
  5. Yanze

    Yanze MDL Novice

    Jun 20, 2011
    13
    3
    0
    How, if possible, can I change the degrees in the weather tile from Fahrenheit to Celsius?
     
  6. naseap

    naseap MDL Senior Member

    Jul 25, 2009
    485
    123
    10
    I already replied to that in the other thread that you asked that question.
     
  7. Shenj

    Shenj MDL Expert

    Aug 12, 2010
    1,557
    652
    60
    Here two things:

    How do you Zoom out in the Startscreen to name and re-errange groups with Mouse+Keyboard (no touch)

    How do you Pin Programs/Links you did not install (Portable programs)?

    :\
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. leasky24

    leasky24 MDL Novice

    May 12, 2011
    17
    0
    0
    they fixed skype, and the volume bug errors and the firefox crashing error, to enable the latest ati driver u need to enable 3.5 framework, it works perfectly once youve done that, only problem ive had is on start up the screen was black and didnt show the login screen soo had to re-boot
     
  9. free1975yuly

    free1975yuly MDL Expert

    Aug 24, 2011
    1,747
    147
    60
    For me, everything is working perfect
     
  10. bedrock

    bedrock MDL Member

    Nov 16, 2007
    129
    46
    10
    How to disable the metro start menu and logon screen?
     
  11. iBen95111

    iBen95111 MDL Junior Member

    Jun 12, 2010
    53
    34
    0
    ESET 5 Final isn't working for me.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. BoInTheMix

    BoInTheMix MDL Novice

    Mar 31, 2011
    49
    25
    0
    everything work very good to me :)
     
  13. nosferati87

    nosferati87 MDL Junior Member

    Apr 6, 2011
    73
    212
    0
    There seem to be still quite some bugs, hangs and glitches in this build, but that's okay since it's still pre-beta. My biggest concern right now is how to close Metro style apps? Some of the preinstalled games play sounds in the background even when the app is not visible, so there definitely must be some way to close them.
     
  14. heyoverthere

    heyoverthere MDL Junior Member

    Sep 13, 2011
    56
    11
    0
    When I boot from DVD, and choose language and click install, it says something like: "X:\Windows\system32\credui.dll isn't supposed to work on Windows" :confused:
     
  15. oompa

    oompa MDL Novice

    Jul 30, 2009
    2
    0
    0
    None of the tiles do anything for me. Like IE will start from the desktop but using it from the start screen does nothing. Also, clicking on Control Panel Brings up the blue screen with the gear icon but then it just stays on the screen it never actually opens the control panel or anything. Could it be because the resolution is 1024x600 and not 1024x768? Or is that just for the two apps at once feature?
     
  16. free1975yuly

    free1975yuly MDL Expert

    Aug 24, 2011
    1,747
    147
    60
    For me all the immersive is works fine....
     
  17. PlyrStar93

    PlyrStar93 MDL Novice

    Apr 13, 2011
    32
    1
    0
    Same. metro programs cannot be stopped with regular methods.
    I'm not able to close them unless I use task manager.
     
  18. tuanpekoe

    tuanpekoe MDL Junior Member

    May 11, 2011
    80
    10
    0
    How to remove watermark ? :D
     
  19. free1975yuly

    free1975yuly MDL Expert

    Aug 24, 2011
    1,747
    147
    60
    I think that watermark is not removable right now...:D
     
  20. luky

    luky MDL Addicted

    Dec 21, 2008
    718
    31
    30
    Guys what is wrong with me in IE and Firefox do not open Win8 some pages. :confused: