Windows not genuine please help

Discussion in 'Windows 7' started by jjoxford2007, Mar 15, 2013.

  1. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    First off I will list my computers specs:
    Windows 7 Home Premium 64-bit
    AMD Phenom II X4 965 BE
    8GB ram
    AMD/XFX Radeon HD 7870 Ghz Edition
    ASUS M5A97 LE R2.0 Motherboard

    I built a custom computer just today (1st ever build) and installed windows 7 home premium on to it, but when I use the Daz windows loader the default SLIC, Certificate, and Serial are Acer and wont make my windows genuine. I even tried selecting ASUS for all the option, but still didn't become genuine. I would appreciate any and all help! Thank you for taking the time to read this thread :)!
     
  2. AlexAlba

    AlexAlba MDL Addicted

    Nov 27, 2012
    603
    1,094
    30
    #2 AlexAlba, Mar 15, 2013
    Last edited: Mar 16, 2013
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    I don't feel comfortable with the BIOS MOD option :/... I tried the WindSLIC option, but it says :
    removing boot entry.
    please wait...
    WindSLIC boot entry not found.
    system is not EFI
    installing certificate...
    installing key.
    please wait...
    restart computer to finish activation.
    Press any key to continue . . .
    And I really want to avoid going through the process of another install.
    Any suggestions?
     
  4. thatguychuck

    thatguychuck MDL Member

    Feb 6, 2011
    100
    34
    10
    I'm not exactly an expert here, but did you uninstall DAZ before attempting WindSLIC?
     
  5. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,729
    1,954
    210
    Remove any activator, Loaders, SLIC's etc and after that use the MSToolkit to activate!

    Or: as AlexAlba suggested, use the BIOS Mod which is the most "Clean" solution!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,377
    15,028
    340
    Its certain that Windows is installed under MBR style. Daz's loader surely works... problem is elsewhere. Post an MGADIAG report.

    @AlexAlba
    Daz's loader is compatible with UEFI systems if hdd is formatted under MBR style.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    Diagnostic Report (1.5.0540.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Genuine Validation Status: Unsupported OS
    Windows Product Key: Failed to get Product Key.
    Windows Product Key Hash: Failed to get Product Key.
    Windows Product ID: Failed to get Product ID.
    Windows Product ID Type:
    Windows License Type:
    Windows OS version: 6.1.7600.2.00010300.0.0.000
    Download Center code: DY6RQXB
    ID: {D5D6F35B-B6F1-4CD8-A297-082BF1770AB8}
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Failed to retireve file version. - 0x80070006
    Signature Type: Unknown.
    Validation Diagnostic:


    System Scan Data-->
    Scan: Complete
    Cryptography: Complete


    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    Cache refresh Interval: N/A
    Extended notification delay(non-genuine): N/A
    Extended notification delay(un-activated): N/A
    All disabled: N/A
    Reminder reduced: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    Signatue Type: N/A


    OGA Data-->
    Office Status: 111
    Office Diagnostics:


    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed


    File Scan Data-->


    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{D5D6F35B-B6F1-4CD8-A297-082BF1770AB8}</UGUID><Version>1.5.0540.0</Version><OS>6.1.7600.2.00010300.0.0.000</OS><PID/><SID>S-1-5-21-4084050281-544096559-1531573043</SID><SYSTEM><Manufacturer>To be filled by O.E.M.</Manufacturer><Model>To be filled by O.E.M.</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>0906</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="7"/><Date>20120917000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>EBBB3607018400FA</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone></MachineData> <Software><Office><Result>111</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults>
     
  8. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,377
    15,028
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. murphy78

    murphy78 MDL DISM Enthusiast

    Nov 18, 2012
    6,787
    10,365
    210
    You probably have UEFI enabled. You can try setting it to legacy mode and convert to mbr. I'm sure there are probably guides in the windows loader area of the forums.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. msr

    msr MDL Senior Member

    Dec 27, 2007
    414
    55
    10
    Op should just install as trial, and rearm every 30 days. Works just as well. No hacks, and no bios mods that op is worried about.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. PhaseDoubt

    PhaseDoubt MDL Expert

    Dec 24, 2011
    1,448
    278
    60
    You're brand new computer is not working; what have you got to lose?
     
  12. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,377
    15,028
    340
    Select 'Ignore Type 4 memory' under advanced menu & re-install the loader.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    I did that and it still says its not genuine >_<
     
  14. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    I thought doing a BIOS MOD could brick the motherboard? I'm pretty nooby when it comes to tinkering with stuff like this...sorry lol.
     
  15. AlexAlba

    AlexAlba MDL Addicted

    Nov 27, 2012
    603
    1,094
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,377
    15,028
    340
    Post a new MGADIAG report after that.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,377
    15,028
    340
    Always post long texts under code tag. :)

    Btw, you are genuine now. Just validate online using IE.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. jjoxford2007

    jjoxford2007 MDL Novice

    Feb 15, 2012
    33
    0
    0
    oh ok, lol sorry noob to forums too sorta....i never use any of those special functions that come with em :p